Redactia.ro
Home » Monden » Tom Cruise, de nerecunoscut! Actorul a iscat adevărate controverse în urma celei mai recente apariții ale sale

Tom Cruise, de nerecunoscut! Actorul a iscat adevărate controverse în urma celei mai recente apariții ale sale

GALERIE FOTO (7)

Tom Cruise, de nerecunoscut! Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la Hollywood, iar de-a lungul anilor a fost actorul principal în seria de succes Misiune Imposibilă. Cu toate astea, Tom Cruise a reușit să-și șocheze fanii cu ultima sa apariție. Actorul s-a transformat complet. Ce se întâmplă cu acesta?

Tom Cruise, de nerecunoscut! Actorul a iscat adevărate controverse în urma celei mai recente apariții ale sale

Tom Cruise, de nerecunoscut! Personajul principal din Top Gun a reușit să-și șocheze fanii. În vârstă de 59 de ani, Tom Cruise și-a făcut apariția la un mecide baseball și pare total transformat și de nerecunoscut. Actorul a participat la meciul de baseball dintre Los Angeles Dodgers și San Francisco Giants, care a avut loc în San Francisco, alături de fiul său, Connor Cruise, de 26 de ani. Imaginile cu starul din Misiune Imposibilă a stârnit controverse în mediul online. Mulți internauți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu fața actorului. De asemenea, unii dintre ei sunt de părere că Tom Cruise ar fi suferit o interveție chirurgicală estetică. „Ce s-a întâmplat cu faţa lui Tom Cruise? Pentru că ceva s-a întâmplat cu siguranţă cu faţa lui”, a scris un internaut pe Twitter. „Tom Cruise nu a îmbătrânit. Şi-a făcut ceva groaznic la faţă care l-a umflat, pur şi simplu”, a scris altcineva.

Fața actorului i s-a umflat foarte tare în ultimele luni, având în vedere că în urma cu trei luni, acesta arăta normal, ca de obicei. Tom Cruise are fălci și gâtul îngroșat, fiind de nerecunoscut. Cu toate astea, actorul a fost numai un zâmbet la evenimentul la care a fost fotografiat, semn că se simțea foarte bine.

Tom Cruise a înapoiat toate cele trei Globuri de Aur câștigate

În urmă cu ceva timp, Tom Cruise anunța că înapoiază cele trei trofee Globul de Aur, în semn de protest față de lipsa de diversitate în interiorul Asociației Presei Străine de la Hollywood. Actorul a returnat cele trei trofee, obținute pentru rolurile din „Born on the Fourth of July” (cel mai bun actor, dramă), „Jerry Maguire” (cel mai bun actor, comedie sau musical), şi „Magnolia” (cel mai bun actor în rol secundar).

Aceasta a fost cea mai de impact reacție a unui star la adresa HFPA, după ce mai mulți actor, inclusiv Scarlett Johansson și Mark Rufallo au solicitat industriei să se distanțeze de Asociația care acordă Globurile de Aur până ce vor fi implementare reforme substanțiale în cadrul organizației.

Cu toate astea, Tom Cruise se poate declara un bărbat împlinit. Actorul are trei copii minunați, care s-au schimbat foarte mult de-a lungul timpului. Suri, fiica cea mică a acestuia s-a transformat într-o domnișoară frumoasă. Isabella Jane Cruise și Connor Cruise sunt adoptați împreună cu Nicole Kidman, din timpul mariajului care a durat 11 ani. Suri Cruise este singura fiică biologică a actoruli. Isabelle este căsătorită cu Max Parker, un consultat IT din Marea Britanie, iar Connor, 25 de ani urmează să se căsătorească cu iubita sa italiancă. Suri Cruise este mezina familiei, și are o relație apropiată cu tatăl său, chiar dacă părinții săi s-au despărțit în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: