Redactia.ro
Home » Știri » Actorul Tom Cruise a aterizat cu elicopterul în curtea unor oameni. Momentul i-a șocat pe proprietari

Actorul Tom Cruise a aterizat cu elicopterul în curtea unor oameni. Momentul i-a șocat pe proprietari

Actorul Tom Cruise a aterizat cu elicopterul în curtea unor oameni. Momentul i-a șocat pe proprietari

Tom Cruise a reușit să șocheze o familie întreagă, atunci când a aterizat cu elicopterul chiar în curtea acelor oameni. Celebrul actor i-a răsplătit imediat pe aceștia!

Actorul Tom Cruise a aterizat cu elicopterul în curtea unor oameni. Momentul i-a șocat pe proprietari

Tom Cruise filmează la ora actuală următorul film din franciza ”Mission: Impossible”, în Marea Britanie. Actorul în vârstă de 59 de ani a fost nevoit să aterizeze în curtea unor oameni, asta după ce aeroportul Coventru era, temporar, închis, însă nu știa acest lucrul. Se pare că actorul trebuia să ajungă la o întâlnire despre filmări atunci când s-a întâmplat evenimentul.

Proprietarii locuinței din Warwickshire, unde a aterizat Tom Cruise, au fost sunați pentru a fi anunțați că terenul lor va fi folosit de ”un VIP care nu va fi numit, care a întârziat” și are nevoie disperată să aterizeze. Alison Webb și soțul ei au fost surprinși să afle că acest VIP este unicul Tom Cruise.

”Am crezut că va fi distractiv pentru copii să vadă un elicopter care aterizează în grădina noastră. Apoi a apărut Tom Cruise și am fost toți uimiți”, a declarat Alison pentru BBC News.

Ca un gentleman adevărat, Tom și-a arătat recunoștința stând la palavre cu copiii cuplului, bătând palma cu ei și spunând ”mulțumesc foarte mult”. Copiii au fost plimbați cu elicopterul, de către pilot, în timp ce Tom s-a grăbit să ajungă la o întâlnire.

”Apoi a întrebat dacă celor mici le-ar plăcea să urce în elicopter. A fost o zi incredibilă. A fost ireal, nici acum nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat”, a mărturisit Alison.

Cinci oameni din echipa filmului Misiune Imposibilă și-au dat demisiile

Fimarea seriei Misiune Imposibilă a ajuns la episodul 7, iar stresul se simte mai mult ca niciodată. Astfel că, celebrul actor, Tom Cruise, a răbufnit din nou pe platourile de filmare. În urma reacției sale, cinci oameni din echipa de filmare și-au prezentat demisiile, se pare că actorul i-a umilit.

Actorul în vârstă de 58 de ani a luat foc după ce a surprins doi membri ai echipei de filmare că nu respectau regulile distanțării. Tom Cruise a țipat la ei, atrăgându-și antipatia staff-ului. După ceva timp, mai exact marți noapte, actorul a răbufnit din nou, vărsându-și nervii pe echipa sa. Imediat după răbufnire, cinci oameni din echipa filmului Misiune Imposibilă și-au dat demisiile.

”Sunt la telefon cu fiecare studiou, în miez de noapte, cu companiile de asigurări, cu producătorii, care ne privesc și ne folosesc ca să le facem fimele. Noi creăm mii de locuri de muncă, nenorociților. Nu mai vreau să văd asta vreodată. Și dacă nu vă conformați, veți fi concediați. Dacă vă mai văd făcând asta o dată, sunteți puși pe liber. Asta e! Și tu, și tu! Și tu, să nu mai faci asta niciodată”, s-a descărcat Tom Cruise, conform The Sun.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: