Redactia.ro
Home » Monden » Tom Cruise și Shakira, împreună! Actorul i-a trimis flori acasă cântăreței. Cum au fost surprinși cei doi!

Tom Cruise și Shakira, împreună! Actorul i-a trimis flori acasă cântăreței. Cum au fost surprinși cei doi!

GALERIE FOTO (5)

Tom Cruise pare a fi interesat de Shakira și i-ar face acesteia curte! Vedetele s-au întâlnit la Miami, weekendul trecut, la Marele Premiu de Formula 1, a relatat presa internațională. Actorul i-a trimis flori acasă cântăreței. Iată detalii!

Tom Cruise și Shakira, împreună! Actorul i-a trimis flori acasă cântăreței. Cum au fost surprinși cei doi!

Tom Cruise i-ar fi trimis flori Shakirei după ce s-au intersectat la la Marele Premiu de Formula 1 din Florida duminica trecută. Asta după ce au văzut o discuție. Cei doi au fost văzuți stând de vorbă lângă grila de start a cursei și, mai târziu, într-o suită privată.

Iată și câteva imagini cu cei doi, actorul de la Hollywood fiind foarte zâmbitor.

O sursă apropiată a celor două staruri a declarat pentru publicația Page Six că actorul, în vârstă de 60 de ani, „este extrem de interesat să o urmărească” pe cântăreața columbiană, în vârstă de 46 de ani, deoarece „există chimie” între ei.

Mai mult decât atât, se pare că Shakira ar mai avea un pretendent. Lewis Hamilton ar fi invitat-o la masă. Shakira a fost zărită la masă cu starul Formula 1, Lewis Hamilton, în popularul restaurant Cipriani din Miami. Ieșirea a avut loc după Marele Premiu de Formula 1 care a avut loc la Miami, Florida – cursă la care a fost spectator și Tom Cruise.

Shakira este mama a doi copii pe care îi are cu Pique. Milan, în vârstă de 10 ani, și Sasha, în vârstă de opt ani.

Și Tom Cruise este tată. Îi are pe Isabella, 30 de ani, și Connor, 28 de ani, adoptați împreună cu fosta soție Nicole Kidman, și Suri, 17 ani, fiica biologică provenită din mariajul cu Katie Holmes.

Tom Cruise este un actor, producător și regizor american născut pe 3 iulie 1962 în Syracuse, New York. El este cunoscut pentru rolurile sale din filme precum Top Gun, Mission: Impossible, Jerry Maguire, The Last Samurai, Collateral și multe altele. Cruise a câștigat trei Globuri de Aur și a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar. În afară de cariera de actor, el este și un activist al bisericii scientologice și a fost implicat în diverse controverse legate de această afiliere religioasă.

Shakira Isabel Mebarak Ripoll este o cântăreață, compozitoare și dansatoare columbiană. Ea s-a născut pe 2 februarie 1977 în Barranquilla, Columbia. A devenit cunoscută în întreaga lume în anii 2000, odată cu lansarea albumului „Laundry Service”, care a inclus hiturile „Whenever, Wherever” și „Underneath Your Clothes”. De-a lungul carierei sale, ea a vândut aproape 100 de milioane de discuri în întreaga lume și a câștigat numeroase premii, inclusiv 3 premii Grammy, 13 premii Latin Grammy și 7 premii Billboard Music Awards. În afară de muzică, Shakira a fost, de asemenea, jurată în emisiunea de televiziune „The Voice” și a lucrat ca activistă pentru drepturile copiilor și educație în Columbia.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: