Redactia.ro
Home » Monden » Tom Hanks a ajuns de nerecunoscut. Boala de care suferă celebrul actor

Tom Hanks a ajuns de nerecunoscut. Boala de care suferă celebrul actor

GALERIE FOTO (3)

Tom Hanks a ajuns de nerecunoscut. Actorul și-a îngrijorat fanii cu ultimele sale apariții.Hanks a apărut la proiecția din Marea Britanie a filmului Elvis cu un look schimbat. Starul de la Hollywood a slăbit foarte mult și a adoptat un nou stil de viață. 

Tom Hanks a ajuns de nerecunoscut. Boala de care suferă celebrul actor

Celebrul actor și-a îngrijorat fanii cu ultima sa apariție. Tom Hanks a slăbit foarte mult pentru rolul din filmul Elvis. Actorul a fost surprins alături de Austin Butler, în vârstă de 30 de ani, actorul care îl interpretează pe Elvis Presley in film. Actorul apare în rolul colonelului Tom Parker, managerul de multă vreme al legendei rock-ului. Tom Hanks suferă de mai multă vreme de diabet și recunoaște că a fost nevoit să își schimbe stilul de viață. Medicul i-ar fi sugerat actorului de la Hollywood că trebuie să ajungă la greutatea pe care o avea în adolescență pentru ca boala nu îi facă probleme, lucrurl pe care Tom l-a crezut imposibil. În ciuda rezistenței sale față de o scădere majoră în greutate la acea vreme. Actorul a făcut multe schimbări în stilul lui de viață de-a lungul anilor.

Într-un interviu, Hanks a vorbit despre greutatea sa, mărturisind că mânca foarte mult. „Eu fac parte din generația americană leneșă care se trezește cu boala. Eram gras. M-ai văzut în filme, știi cum arătam. M-am gândit că aș putea evita asta dacă scot chiflele din cheeseburgerii mei”, a recunoscut el. Deși în urmă cu câțiva ani nu era atent la alimentația sa, acum actorul admite că are grijă de silueta sa. „Mă uit la ceea ce mănânc până la un punct. Din când în trișez, dar ajung să mă detest”.

Pentru filmul Elvis, Tom Hanks a renunțat la păr. Acesta a explicat că nu a fost decizia lui, ci se pregătește să filmezele biografia regretatului artist „Elvis” , în regia lui Baz Luhrmann. În noul film, Hanks îl interpretează pe Parker, managerul lui Elvis Presley, în timp ce Austin Butler îl interpretează pe regretatul artist. La începutul anului au fost oprite filmările după ce Tom Hanks și soția sa Rita Wilson au contractat COVID-19.

Tom Hanks, despre experiența cu virusul

Actorul american a vorbit despre experiența sa cu COVID-19. Interviul a fost acordat la o săptămână după ce soția starului, actrița Wilson, a vorbit și ea despre simptomele bolii. Cei doi soți au fost testați pozitiv pentru noul coronavirus în luna martie, pe când se aflau în Australia. Tom Hanks și Rita Wilson au fost internați în spital două săptămâni. Actorul a povestit că a avut dureri mari și era foarte obosit. Hanks a mai spus că a încercat regulat să facă sport pentru a se menține în formă.

După 12 minute, eram epuizat. Mă întindeam în patul de spital şi dormeam. A venit un medic din spital să mă vadă şi i-am spus: ‘Mi s-a întâmplat ceva ciudat. Am încercat să fac exerciţii de stretching şi la sol şi nu am putut să fac nici măcar jumătate’. S-a uitat la mine prin ochelarii ei, ca şi cum i-ar fi vorbit celei mai stupide persoane de pe Pământ, şi mi-a spus: ‘Suferiţi de COVID-19’”, a povestit actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: