Redactia.ro
Home » Monden » Toni Grecu, primele mărturisiri după infectarea cu COVID-19. S-a ales cu o afecțiune gravă

Toni Grecu, primele mărturisiri după infectarea cu COVID-19. S-a ales cu o afecțiune gravă

Toni Grecu, primele mărturisiri după infectarea cu COVID-19. Comediantul şi realizatorul de televiziune, Toni Grecu, este internat de cinci zile la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, din Capitală, după ce a fost contaminat cu coronavirus. Toni Grecu a recunoscut faptul că a dezvoltat o formă severă a bolii, dar a negat că a ajuns și la secția de Terapie Intensivă, așa cum s-a scris.

Toni Grecu, primele mărturisiri după infectarea cu COVID-19

Toni Grecu, primele mărturisiri după infectarea cu COVID-19. Toni Grecu este internat de cinci zile la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, din București, din cauză că a fost depistat pozitiv cu SARS-COV2. Comediantul a negat că a ajuns la secția ATI, așa cum s-a vehiculat, dar a recunoscut că a fost într-o stare gravă. Acum, se simte mai bine și i-au revenit gustul și mirosul, informează Click.ro

În momentul de față, Toni Grecu este sub tratament și spune că obosește foarte rapid.

„Nu e o forma uşoară, cert. Nu am fost şi nici nu sunt la ATI. Iau tratamentul specific la salon. Personalul este impecabil. Mi-au revenit gustul şi mirosul, nu am dureri musculare sau de cap, dar obosesc foarte repede. E pneumonie”, a explicat Toni Grecu pentru Paginademedia.ro

Soția lui Toni Grecu: ”Îi este foame mai tot timpul”

Soția lui Toni Grecu a declarat că după ce fondatorul grupului Divertis a avut simptome, la o săptămână acestea au devenit mai serioase, s-au agravat. În schimb, acum totul evoluează spre bine.

 ”Este internat de 5 zile la Spitalul Matei Balș. A avut simptome, dar după o săptămână au devenit mai serioase. Am decis atunci să meargă la spital, a fost internat pentru monitorizare și tratament. Acum se află într-o stare ameliorată față de cea din momentul internării. Evoluează spre bine”, a declarat Cristina Grecu pentru Libertatea.

Soția lui Toni Grecu a mai dezvăluit că acestuia îi este foame mai mereu și că este atent monitorizat de personalul medical.

”Tot timpul și mi-a spus că este ok și se simte bine. Îi este foame mai tot timpul. Mi-a transmis că este atent monitorizat de personalul medical, la fel ca toți ceilalți colegi ai săi de salon”,  a mai precizat soția lui Toni Grecu pentru sursa citată.

La sfârșitul lui 2020, pe 30 decembrie, Toni Grecu a găzduit programul „Gala Premiilor Masca de Aur”, de pe TVR1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: