Redactia.ro
Home » Știri » Toni Grecu se afla la Spitalul „Matei Balș” în pavilionul care a luat foc! În ce stare este acum actorul

Toni Grecu se afla la Spitalul „Matei Balș” în pavilionul care a luat foc! În ce stare este acum actorul

Toni Grecu se afla la Spitalul „Matei Balș” în pavilionul care a luat foc! În ce stare este acum actorul

Toni Grecu este unul dintre pacienții evacuați de urgență din Spitalul de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, care a fost cuprins de flăcări în această dimineață. Actorul era internat de peste două săptămâni. 

Toni Grecu, pacient la Spitalul „Matei Balș” în pavilionul care a luat foc

Toni Grecu se afla internat de peste două săptămâni la Spitalul de Boli Infecțioase „Matei Balș”, fiind infectat cu noul coronavirus și având nevoie de suport respirator după ce starea i se agravase.

Fondatorul grupului de comedie „Divertis” ra internat chiar în pavilionul în care a izbucnit infecndiul însă, din fericire, acesta nu a fost afectat, fiind evacuat și transferat la Spitalul „Sf. Pantelimon”, asemenea multor altor pacienți.

„Toni este evaluat acum de medicii de la Spitalul Sfântul Pantelimon. Nu știu care este exact starea lui. Știu doar că incendiul a avut loc la parter, iar Toni se afla într-un salon de la etajul doi”, a declarat pentru Libertatea Cristina Grecu, soția artistului.

Partenera de viață a actorului a mai adăugat că pavilionul 5, unde a izbucnit incendiul, era destinat pacienților infectați cu noul coronavirus și care aveau nevoie de suplimentarea oxigenului.

„Toni era și el conectat la butelie de oxigen. Toți de aici aveau nevoie de oxigen”, a mai precizat Cristina Grecu.

Clădirea era una recondiționată, refăcută, deși data din anul 1953, a anunțat medicului Adrian Streinu-Cercel. Doctorul a mai precizat că și instalațiile de oxigen erau noi, acesta fiind considerat acum ca un remediu salvator pentru pacienții care s-au internat.

Incendiul ar fi pornit ori de la o aerotermă lăsată nesupravegheată, ori de la un pacient care a fumat în incinta spitalului. De asemenea, se ia în considerare și un scurtcircuit al unei prize, potrivit Antena 3.

Mesajul lui Raed Arafat după incendiul de la Matei Balș

Potrivit șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, trei persoane au fost găsite decedate în urma incendiului după ce a fost degajat fumul, iar o a patra persoană a fost resuscitată, însă, fără rezultat.

Raed Arafat a precizat că apelul la 112 a venit la ora 5 dimineața. Au fost informați cu privire la incendiu și premierul Cîțu, ministrul Sănătății și ministrul de Interne.

Alți 120 de pacienți au fost evacuați, iar acum aceștia sunt evaluați într-o primă fază. Printre pacienții evacuați se află și actorul Toni Grecu. Patru pacienţi au fost deja transferaţi la Institutul “Marius Nasta” din Capitală, a informat managerul unităţii medicale, Beatrice Mahler.

“Trei persoane au fost găsite în salon (n.r. – decedate). (…) După ce s-a degajat fumul au fost găsite trei peroane în salonul în care era incendiul. Restul sunt transportaţi la mai multe spitale. Sunt cu COVID. Nu au alte probleme”, a declarat secretarul de stat în MAI Raed Arafat pentru Agerpres.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: