Redactia.ro
Home » Monden » Toni Iuruc, surprins cumpărând flori. Cu cine și-a petrecut ziua de 8 martie fostul soț al Simonei Halep

Toni Iuruc, surprins cumpărând flori. Cu cine și-a petrecut ziua de 8 martie fostul soț al Simonei Halep

Toni Iuruc, cunoscut publicului mai ales ca fostul soț al campioanei de tenis Simona Halep, a fost surprins într-un moment de delicatețe și atenție față de femei de Ziua Mărțișorului. În ciuda absenței unei partenere oficiale, afaceristul nu a uitat să marcheze această zi specială pentru femei.

O vizită la florărie și o plimbare cu prietenul

Într-o zi însorită de primăvară, Toni Iuruc s-a alăturat prietenului său, Bogdan Voinea, pentru a sărbători 1 Martie într-un mod delicat. Cei doi au vizitat o florărie din Piața Dorobanți, unde Toni a cumpărat un buchet de flori, probabil pentru o femeie apropiată. Apoi, au plecat la o plimbare relaxantă, având ocazia să discute și să socializeze.

În urma divorțului de Simona Halep, Toni Iuruc a trecut printr-un moment dificil, însă prietenii săi au fost mereu alături de el. Bogdan Voinea, fost sportiv de performanță și acum om de afaceri, este doar unul dintre cei care l-au sprijinit și încurajat în această perioadă dificilă.

Soții trecute și actualitatea sentimentală a lui Toni Iuruc

Toni Iuruc nu a avut succes în căutarea dragostei, toate căsniciile sale încheindu-se într-un interval relativ scurt. Simona Halep a fost ultima soție, dar nu și singura. Înainte de ea, Iuruc s-a căsătorit de două ori, cu Alina și apoi cu Liana, însă niciuna dintre relații nu a rezistat.

Chiar dacă viața sentimentală a lui Toni Iuruc a fost marcată de eșecuri și despărțiri, acesta își continuă drumul cu speranță și optimism. Cu sprijinul prietenilor și cu o atitudine pozitivă, Toni Iuruc își concentrează acum atenția pe viitor și pe proiectele sale profesionale.

Nunta spectaculoasă a Simonei Halep și lui Toni Iuruc

Uniunea civilă dintre Simona Halep și Toni Iuruc, celebrată pe 15 septembrie 2021, a fost un eveniment de neuitat, desfășurat într-un cadru luxuriant din Mamaia. Cu participarea a aproximativ 300 de invitați, printre care și artiști renumiți precum Loredana, Holograf și trupa de muzică macedonească Pindu, nunta lor a fost un spectacol de eleganță și rafinament, marcând începutul unei noi etape în viața lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: