Redactia.ro
Home » Monden » TOP 20 vedete din România în costum de baie! Ele arată cel mai bine la plajă GALERIE FOTO

TOP 20 vedete din România în costum de baie! Ele arată cel mai bine la plajă GALERIE FOTO

GALERIE FOTO (26)

Vedetele din România s-au făcut remarcate la malul mării încă de cum s-a dat startul la sezonul estival! Iată cât de dezinhibate și senzuale s-au postat cele mai îndrăgite figuri autohtone pe litoralul românesc!

Vedetele își suprind fanii în costum de baie

Multe vedete ale sexului frumos au luat cu asalt plajele din România de când s-au relaxat restricțiile, iar bunavoie s-a instalat pe plajele de la noi. Acestea s-au pozat și postat pe rețelele sociale pentru a împărtăși cele mai frumoase momente petrecute la malul marii. Ceea ce putem observa este faptul că majoritatea dau dovadă de încredere în sine, fiind foarte dezinhibate. Acestea și-au expus trupurile sculptate în sălile de fitness fără pic de reținere si au stârnit reacții plăcute din partea fanilor cu trupurile lor demne de invidiat!

Sursa foto: Instagram

Locul unde petrec vedetele pe litoralul românesc

Vedetele de la noi, de la cantăreți, renumiți actori, la asistente TV, dar și cei mai mari influenceri aleg de cele mai multe ori să se cazeze și să se distreze în zona de nord a stațiunii Mamaia, unde se regăsesc cele mai extravagante plaje, dar și petreceri de lux.

Zona de cluburi este cea care atrage cele mai îndrăgite figuri din lumea mondenă, iar nordul stațiunii Mamaia este vedeta litoralului românesc.

Dacă vă petreceți și voi vacanțele în zona de nord puteți avea norocul de a întâlni personalități precum Bianca Drăgușanu, Cătălin Botezatu, Alexia Eram, Antonia și Alex Velea, Loredana Chivu, Cristina Șișcanu, Codin Maticiuc și mulți alții.

Vedetele cumpără apartamente în zona de nord a stațiunii Mamaia

În cea mai exclusivistă zonă de pe litoralul românesc, în zona de nord a stațiunii Mamaia, la doar câțiva pași de plajă, vedetele achiziționează apartamente de lux pentru a se putea bucura de vacanțe din propriul lor confort.

Aici, ar avea apartament și familia sportivei Simona Halep, dar și cântăreața Delia ar fi investit acolo. Totodată Codin Maticiuc a mărturisit că a achiziționat 3 apartamente de lux:

„Pare că am venit să mă distrez și că beau alcool, nu e adevărat, e niște suc. Adevărul e că am venit aici pentru că chiar astăzi am semnat, am cumpărat trei apartamente aici, într-un bloc care este între cluburi. Etajul 10 din 15, am luat trei apartamente și am venit să semnez. Deci eu, practic, sunt la muncă”, a declarat Maticiuc pentru Știrile Pro TV.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: