Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Top 5 filme de vizionat în ziua de Paște împreună cu familia. Locul trei este un clasic care nu dezamăgește niciodată VIDEO

Top 5 filme de vizionat în ziua de Paște împreună cu familia. Locul trei este un clasic care nu dezamăgește niciodată VIDEO

Top 5 filme de vizionat în ziua de Paște împreună cu familia. Locul trei este un clasic care nu dezamăgește niciodată VIDEO

Iată top 5 filme de vizionat în ziua de Paște împreună cu familia! Locul trei este un clasic care nu dezamăgește niciodată.

Top 5 filme de vizionat în ziua de Paște împreună cu familia

În ziua de Paște, vă recomandăm să urmăriți Top 5 filme de familie. Locul trei din această listă este garantat să vă aducă zâmbetul pe buze. În acest timp special, este important să vă bucurați de compania celor dragi și să creați amintiri frumoase împreună. Pe lângă asta, este ocazia perfectă de a explora lumea filmelor și de a petrece timp alături de copii. Astfel, vă propunem această listă cu cele mai bune filme de vizionat în familie!

Câinele care a salvat Paștele

Este important ca părinții să știe că filmul „Câinele care a salvat Paștele” este al cincilea film din seria de filme de sărbători despre Zeus, un câine de urmărit norocos și fericit, și aventurile sale alături de răufăcătorii neîndemânatici pe care îi întâlnește. De această dată, acțiunea are loc în perioada Paștelui. În timpul filmului, sunt prezentate câteva secvențe ușoare de acțiune desenate, în care răufăcătorii sunt supuși la căzături, urmăriri și lovituri, dar niciun animal nu este vreodată pus în pericol. Spiritul filmului este ideal pentru o comedie ușoară și plăcută de văzut alături de cei mici. Tema primăverii este prezentă în multe cadre, cu copii, animale drăguțe, flori frumoase și un sfârșit fericit!

Cinci eroi de legendă

Filmul nominalizat la Globul de Aur îi aduce împreună pe Iepurașul de Paște și mascotele de sărbători Moș Crăciun, Zâna Măseluță și Jack Frost, într-o misiune de a salva lumea de la o pană de curent iminentă. În distribuția acestui film de animație perfect pentru copii, veți vedea nume sonore precum Hugh Jackman, Chris Pine, Isla Fischer și Alec Baldwin. Acest film este o aventură plină de acțiune, care va ține cu sufletul la gură și va aduce un zâmbet pe fața celor mici!

Epoca de Gheață: Misiune de Paște

Această animație scurtă de aproape 30 de minute este perfectă pentru familiile cu copilași mai mici, care nu sunt atât de răbdători să urmărească un film mai lung. Filmul aduce în prim plan aventurile personajelor simpatice din Epoa de Gheață, care conduc la prima vânătoare de ouă și duc la apariția tradiției de Paște. Personajul principal este Sid, iar misiunea sa este de a proteja un ou, în timp ce un vechi dușman pune la cale niște planuri malefice. Acest film este o poveste plină de aventuri, care îi va face pe cei mici să se îndrăgostească de personajele amuzante și să înțeleagă mai bine semnificația Paștelui.

Peter Rabbit

Peter Rabbit, eroul neastâmpărat și aventuros care a captivat generații întregi de cititori, este acum protagonistul propriei comedii contemporane și simpatice! În film, dușmănia lui Peter cu domnul McGregor (interpretat de Domhnall Gleeson) escaladează la cote mai mari ca niciodată, în timp ce rivalizează pentru afecțiunea iubitoarei de animale care locuiește alături (Rose Byrne). James Corden, cu un spirit jucăuș și plin de farmec, îi dă voce personajului Peter, iar Margot Robbie, Elizabeth Debicki și Daisy Ridley dau voce rolurilor tripleților Flopsy, Mopsy și Cotton-Tail. Acest film este o adaptare modernă a poveștii clasice și este perfect pentru a fi urmărit în familie.

Hank și Mike

În această comedie amuzantă, doi prieteni care sunt fără slujbă se angajează ca Iepurași de Paște. Însă, din păcate, sunt concediați din nou, iar ei sunt nevoiți să ia slujbe cel puțin ciudate pentru a supraviețui. Când își dau seama că singura lor șansă de a-și câștiga existența este să revină la vechiul lor loc de muncă, cei doi prieteni se străduiesc să demonstreze cât de mult își doresc să fie reangajați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: