Redactia.ro
Home » Stil de viață » Top cinci cele mai bune loțiuni și creme de soare pentru pielea sensibilă

Top cinci cele mai bune loțiuni și creme de soare pentru pielea sensibilă

Top cinci cele mai bune loțiuni și creme de soare pentru pielea sensibilă

Protecția solară este importantă în îngrijirea pielii. Expunerea la radiațiile UV provoacă probleme cosmetice care se pot agrava și poate duce la cancer de piele. De aceea, recomandâm cinci loțiuni și creme de protecție solară.

Top cinci cele mai bune loțiuni și creme de soare pentru pielea sensibilă

Protecția solară este cea mai importantă în timpul verii, când zilele sunt foarte lungi, iar soarele este mai puternic.

Există două tipuri de radiații ultraviolete UVA-UVB. UVA poate îmbătrâni pielea mult mai repede, provocând riduri și pete de vârstă, în timp ce razele UVB ard pielea.

Așadar, utilizarea de protecție solară zilnică este importantă pentru a duce o viață sănătoasă. Loțiunile de protecție solară reduc riscurile de cancer de piele, întârzie semnele îmbătrânirii premature și previne petele și ridurile. Astfel, vă recomandăm cinci loțiuni pentru protecția solară pentru pielea sensibilă.

Recomandarea specialiștilor este ca loțiunile protectoare solare să fie folosite pe pielea normală spre uscată, pentru că asigură o nutriție suplimentară. Aceasta poată fi folosită atât pe față, cât și pe corp.

Crema Collistar Sun Protection este o cremă pentru protecție solară SPF 50+. Aceasta protejează pielea de acțiunea negativă a radiațiilor UV, acționează preventiv împotriva îmbătrânirii, hrănește și îngrijește pielea.

De asemenea, este un factor de protecție solară și se aplică ușor și nu lasă o peliculă grasă.

Crema A-Derma Protect AD este o cremă cu protecție solară pentru pielea atopică SPF 50+. Aceasta protejează pielea de acțiunea negativă a radiațiilor UV, se aplică ușor și nu lasă o peliculă grasă. Totodată, loțiunea este rezistentă la apă.

Crema Lancaster Sun for Kids Comfort Cream este o cremă pentru protecția solară rezistentă la apă, benefică pentru hidratarea pielii copilului.

Loțiunea Collistar Sun Protection este o cremă de protecție solară cu efect de antiîmbătrânire. Aceasta protejează pielea de acțiunea negativă a radiațiilor UV, acționează preventiv împotriva îmbătrânirii, hrănește și îngrijește pielea.

De asemenea, Collistar Sun Protection se aplică ușor și nu se lasă pe o peliculă grasă, ferește tenul de îmbătrânirea prematură și previne pigmentarea inegală a pielii.

Crema Heliocare 360° este o cremă fluidă protecție solară SPF 50+, care protejează tenul la maximum. Această cremă cuprinde o combinație echilibrată de filtre chimice, minerale și fitobiologice, care asigură o protecție solară cu spectru larg împotriva radiațiilor UV, UVB.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini