Redactia.ro
Home » Horoscop » Top zodii obsedate de bani. Păzește-ți bine buzunarele

Top zodii obsedate de bani. Păzește-ți bine buzunarele

Iată top zodii obsedate de bani. Păzește-ți bine buzunarele, sunt și cele mai cheltuitoare, și cele mai rău platnice.

Sunt zodii care simt că trăiesc doar atunci când au la îndemână teancuri de bani. Nu există niciodată prea mulți pentru ei, căci cu o mână iau, cu alta dau. Au plăcerea de a cheltui oricând și oricât, aruncatul cu bani fiind un adevărat sport pentru acești nativi. Așa că dacă nu te țin buzunarele, ar fi bine să ți le păzești în preajma lor, pentru că nu reacționează chiar frumos când le spui “n-am”.

Top zodii obsedate de bani. Gemeni – locul 3

La Gemeni, banii se folosesc pe post de pansament. Tind să se realizeze profesional și să aibă banii lor de la vârste fragede, așa că ambiția lor devine din ce în ce mai mare, încât ajung să facă mai orice pentru o sumă potrivită. Întorcându-ne la partea morală a lucrurilor, banii sunt un scop al vieții pentru ei și nu va mai conta pe câți rănesc sau cât de șifonați ies dintr-o luptă, spre exemplu, … pentru o mărire de salariu de 10%. Important e să câștige ceva, oricât, decât nimic.

Se simt respectați doar în momentul în care devin cei mai bogați oameni de la ei de pe palier/ etaj/ stradă/ cartier. Abia atunci se simt bine relaxați. Gemenii tind să uite cât de complex e viața și că fericirea se poate găsi și fără să fii mereu în alertă pentru un ban în plus. Așa se face că vor găsi liniștea adevărată doar acei Gemeni care vor înțelege că important este ce faci cu banii și nu cât sunt de mulți. Iar când datorează bani, aproape că nici nu îi mai simți, atât de silențioși pot fi.

Top zodii obsedate de bani. Berbec – locul 2

Nativii din zodia Berbec parcă sunt creați pentru shopping non-stop. Atât cât îi țin buzunarele lor și ale celor apropiați lor, vor achiziționa orice le place. Fie că e vorba de o pereche de șosete dungate, un costum de scafandru, o canapea violet sau poate chiar o mașină roșie 4×4 pe care nu o pot conduce pentru că nu au permis de șofer. Ar putea achiziționa fără ezitare și câteva tone de mâncare, pe care să nu aibă unde s-o depoziteze. Nici nu țin neapărat să aibă nevoie de tot ce cumpără, însă se simt mai bine doar să le aibă. Partea frumoasă este că sunt mână largă și când vine vorba de cadouri. Chiar și dacă sunt strâmtorați, le iau fix pe cele mai scumpe pentru că așa sunt ei setați.

Berbecii își găsesc starea de liniște doar înotând în bani, știind că în orice clipă pot să-și cumpere orice le poftește inima. Nu reacționează tocmai plăcut când rămân faliți, ceea ce li se întâmplă destul de des din pricina cheltuielilor abundente pe orice nimic, și își vor vărsa frustrarea și supărarea pe cei din jur. Când au datorii, au mereu treabă și scuze.

Top zodii obsedate de bani. Săgetător – locul 1

Săgetătorul are foarte multe idei pe minut, așa că are nevoie de bugete nelimitate. Cu cât suma are mai multe zerouri la coadă, cu atât este mai bine pentru toată lumea. De menționat și că sumele care altora le ajung pentru o lună de zile, în cazul Săgetătorilor ar părea un necesar pentru maximum două zile. Nu e lucru rău că sunt foarte atenți la toate etichetele, iar ce vor să cumpere și să ofere cadou este doar de super calitate, chiar dacă după achiziție cam bate vântul prin buzunarele lor sau ale celor apropiați. Când rămân datori peste limită, de regulă vin cu multe explicații.

Punctul forte al Săgetătorului este spiritul aventurier, gata oricând de noi senzații tari, deci conturile bancare trebuie să fie pe plus, categoric. Sunt mereu pregătiți de călătorii în Egipt sau Kenya, poate merge și o excursie până la Paris, convinși fiind că investiția este una extrem de bună pentru o cunoaștere mai bună a sinelui. Shopping-ul e bun și el, pentru că sunt strângători și vor să aibă câte un pic din toate acasă. La capitolul haine sau chiar mobilă, e posibil să rămână închiși în magazine peste noapte, din greșeală, atât de mult le place să le încerce pe toate. Trebuie să știm că lor le dictează foarte mult inima, așa că pentru ei este important să își satisfacă toate dorințele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: