Redactia.ro
Home » Monden » Tora Vasilescu îi răspunde actriței Rodica Popescu Bitănescu, după ce aceasta a spus că este „tunată”. Ce părere are actrița despre operațiile estetice

Tora Vasilescu îi răspunde actriței Rodica Popescu Bitănescu, după ce aceasta a spus că este „tunată”. Ce părere are actrița despre operațiile estetice

Tora Vasilescu îi răspunde actriței Rodica Popescu Bitănescu

Tora Vasilescu îi răspunde actriței Rodica Popescu Bitănescu, după ce aceasta a spus că este „tunată”. Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din România, iar ani la rând a încântat publicul cu personajele sale. Recent, Tora Vasilescu a vorbit despre operațiile estetice, pomenind astfel și de colega ei de breaslă, Rodica Popescu Bitănescu, care a spus despre ea că este „tunată”.

Tora Vasilescu îi răspunde actriței Rodica Popescu Bitănescu, după ce aceasta a spus că este „tunată”. Ce părere are actrița despre operațiile estetice

Tora Vasilescu îi răspunde actriței Rodica Popescu Bitănescu, după ce aceasta a spus că este „tunată”. Este apreciată de milioane de români, iar acum, la vârsta de 70 de ani, Tora Vasilescu, este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România. Invitată în emisiunea Irinei Păcurariu, de la TVR2, celebra actriță a vorbit despre cariera sa, dar și despre viața sa personală. De asemenea, Tora Vasilescu a atras atenția publicului după ce a abordat un subiect controversat. După ce colega ei de breaslă, Rodica Popescu Bitănescu a declarat public, că Tora Vasilescu este tunată, actrița i-a răspuns acesteia.

Actrița a spus că până la această vârstă nu a apelat la nicio operație estetică, și nicio nu plănuiește să facă acest lucru. „Așa cum a spus colega mea Rodica Bitănescu Popescu (82 de ani), care îmi e dragă, și o sărut, că sunt «tunată». Am căutat și eu să văd ce înseamnă și n-am înțeles ce înseamnă «tunată», pentru că eu nu sunt «tunată». Trendul așa este, toată lumea se injectează, își face operații, eu vreau să rămân model pentru cum arată un om original.Într-adevăr, suferim când vezi în oglindă că îți era prietenă, iar acum nu prea îți mai e prietenă întotdeauna. Ce? Trebuie să am fața aia, parcă e un balon care s-a umflat! Și după puțin timp mai pierde aer, mai pierde aer”, a povestit actrița.

Ce spune Tora Vasilescu despre operațiile estetice

În prezent, operațiile estetice nu mai sunt un subiect tabuu, și multe persoane apelează la ajutorul clinicilor de estetică pentru a-și îmbunătăți fizicul. În urmă cu ceva timp, Tora Vasilescu și-a exprimat părerea despre tinerele care își fac operații estetice. Actrița nu le condamnă, dar afirmă că acestea ajund de nerecunoscut. „Să știți că am și eu nemulțumirile mele, ca fiecare. Dar n-aș vrea să apelez la operațiile astea estetice. Să intru în aura feței, se modifică totul. Mă uit cu tristețe la televizor, e o modă acum a tinerilor să-și implanteze grăsime în pomeți, care mai târziu cade spre gură, arată fețele umflate, aproape că trebuie să-și facă poză la buletin, că nu le mai recunoști. Și nimeni nu le spune”, a declarat actrița acum ceva vreme.

Îndrăgita actriță a trecut prin momente grele, la Buftea, acolo unde locuiește împreună cu soțul ei. Cei doi au fost infectați cu noul coronavirus în urmă cu câteva zile. Tora Vasilescu a povestit că s-a infectat după ce soțul său a ieșit în oraș, cu niște prieteni. Actrița și sotul ei au făcut terapie cu oxigen la o clinică specializată. Din fericire, au reușit să treacă cu bine peste această cumpănă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: