Redactia.ro
Home » Știri » Tot ce trebuie să știi despre Huawei P30 și P30 Pro

Tot ce trebuie să știi despre Huawei P30 și P30 Pro

Tot ce trebuie să știi despre Huawei P30 și P30 Pro

Huawei P30 şi P30 Pro sunt poate cele mai așteptate telefoane ale momentului. Chiar dacă lansarea oficială urmează să aibă loc în următoarea perioadă, deja se cunosc detalii despre cele două dispozitive, cel puțin la nivel hardware.

Specialiștii spun că de bază va fi Huawei P30 și se așteaptă ca majoritatea celor interesați de produsele acestei mărci să îl aleagă pe el. Va avea un preț mai mic, respectiv și specificații mai puține. P30 va avea un ecran OLED Full HD+ plat. Va fi în primul rând mai mic, adică la 6,1” pe diagonală. Va avea însă un jack audio în plus față de celălalt model.

P30 va avea o singură configurație cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare. Varianta Pro va avea camerele foto mult mai puternice. Vom revedea sistemul folosit și în cazul telefonului Mate 20 Pro. O cameră foto principală de 40 megapixeli f/1.8 fără stabilizare optică. De asemenea, are o cameră ultra-wide de 16 megapixeli f/2.2 şi o cameră cu zoom de 8 megapixeli f/2.4, probabil cu zoom 3x.

Huawei P30 și P30 Pro – Acumulatorul telefonului va avea capacitatea de 3.650 mAh, mult mai generos decât dispozitivele concurențe.

În cazul celui de-al doilea telefon, Huawei P30 Pro, producătorii au avut grijă să introducă toate specificațiile la care se poate gândi un utilizator, mai ales pe partea de hardware. Un accent deosebit a fost pus pe camerele foto.

Ecranul lui Huawei Pro este OLED curbat la margini de 6,47” în diagonală. Cu toate acestea rezoluția lui va fi Full HD+, și nu una QHD+. Configurația de bază este 8 GB RAM cu 128 GB stocare, dar vor exista și variantele de 256 sau 512 GB.

Camera foto este o inovație, adică va fi cu mult mai bună decât modelul P30 și chiar față de modelele Huawei din anii trecuți. Este vorba despre o cameră foto principală de 40 megapixeli stabilizată optic (OIS) f/1.6, de o altă cameră ultra-wide de 20 megapixeli f/2.2.

În final, a treia cameră foto a telefonului cu zoom 7,8x nativ de 8 megapixeli f/3.4. Aceasta poate mări forma subiectului cu până la 10x cu ajutorul zoom-ului hibrid.

În România, ultimul model de telefon Huawei P30 și Huawei P30 Pro va fi lansat pe 26 martie 2019.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: