Redactia.ro
Home » Știri » Tot mai mulți turiști sunt șocați de prețuri, la malul mării. Cât a plătit un cuplu pe 4 băuturi și o porție de mâncare

Tot mai mulți turiști sunt șocați de prețuri, la malul mării. Cât a plătit un cuplu pe 4 băuturi și o porție de mâncare

GALERIE FOTO (3) Tot mai mulți turiști sunt șocați de prețuri, la malul mării. Cât a plătit un cuplu pe 4 băuturi și o porție de mâncare

Tot mai multe exemple de turiști care au avut de achitat note de plată foarte mari au apărut și apar în presă în ultima vreme. Un astfel de caz vine și din Grecia, unde un cuplu a avut de achitat o notă de plată exagerată pentru ce au comandat: patru băuturi și o porție de mâncare. Iată despre ce e vorba.

Tot mai mulți turiști sunt uimiți de prețuri, la malul mării. Cât a plătit un cuplu pe 4 băuturi și o porție de mâncare

Cei doi turiști, care provin din New Jersey, SUA, se aflau în vacanță în Mykonos, Grecia, o destinație preferă de turiști din întreaga lume. Ei sunt de părere că au fost înșelați după ce au primit o notă de plată mult prea mare pentru ce au comandat. Soții au stat la terasa respectivă o oră, timp în care au comandat o porție de mâncare și patru băuturi.

Tot mai mulți turiști sunt șocați de prețuri, la malul mării. Cât a plătit un cuplu pe 4 băuturi și o porție de mâncare
Foto: Theodora McCormick

Culmea e că au mai fost persoane care au mers în localul respectiv și tot așa, au avut de plătit sume foarte mari. Concret, a scris presa străină, cu o săptămână înainte, un cuplu a plătit 410 dolari pentru o bere și un cocktail la același restaurant.

Revenind, cei doi soți americani au comandat două beri, două cocktailuri și o porție de stridii. Nu au primit un meniu, așa cum ar trebui să se întâmple de obicei oriunde, spun ei. După consumație, a venit nota de plată.

Foto: Theodora McCormick
Foto: Theodora McCormick

„Mykonos. Știam că va fi un preț piperat, 250 de euro, la asta ne gândeam, însă am primit nota de plată și era în jur de 500 de euro”, a spus Theodora, care e de profesie avocat, conform Daily Mail.

„Trebuie să fie o greșeală”, s-a gândit și soțul ei.

Povestea nu se oprește aici. Când soții s-au plâns de nota de plată, mai mulți chelneri „i-au înconjurat în mod intimidant până când au fost de acord să accepte nota de plată”, susține cuplul de americani, conform sursei menționate mai sus. Culmea e că proprietarul localului spune că cei care se plâng de prețuri sunt doar niște „influenceri aspiranți”, care încearcă să câștige atenție, a scris Daily Mail.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: