Redactia.ro
Home » Monden » Toto Cutugno a fost internat de urgență. Artistul a fost diagnosticat cu o boală cruntă

Toto Cutugno a fost internat de urgență. Artistul a fost diagnosticat cu o boală cruntă

Toto Cutugno a fost internat de urgență.

Toto Cutugno a fost internat de urgență. Celebrul artist, în vârstă de 78 de ani, a ajuns de urgență la spital. Toto Cutugno a fost diagnosticat cu cancer metastatic la prostată. Cel mai așteptat concert care ar fi trebuit să aibă loc în București, a fost anulat.

Toto Cutugno a fost internat de urgență. Artistul a fost diagnosticat cu o boală cruntă

Toto Cutugno suferă de cancer metastatic la prostată, fiind internat de urgență. Starea artistului s-a înrăutățit în ultima perioadă, din cauza afectiunilor de care suferă. Artistul a suferit anul trecut o intervenție de cancer la prostată și extirparea unui rinichi. În luna mai, Toto Cutugno avea programat un concert în București. Din păcate, starea artistului italian s-a agravat, iar medicii i-au recomandat să își anuleze toate activitățile.

„Suntem nevoiți să anunțăm cu regret anularea concertului susținut de către Toto Cutugno, programat pentru data de 8 mai 2022 la Sala Palatului. Problemele de sănătate îl forțează pe Toto Cutugno, la cererea medicilor, să anuleze toate concertele ce urmau să fie susținute în anul 2022.
Sănătatea artistului s-a degradat în ultima perioadă din cauza afecțiunilor cronice avute, în trecut fiind diagnosticat cu cancer metastatic la prostată. În luna aprilie 2022, artistul italian a suferit complicații și a fost internat de urgență în stare critică într-un spital privat. Datorită eforturilor medicilor starea lui este stabilă, aceștia interzicându-i orice formă de efort. În prezent artistul se află sub strictă supraveghere medicală’, informează Eventim.ro pe pagina sa de Facebook.

Toto Cutugno are cancer la prostată

Toto Cutugno este un cântăreț și compozitor italian de muzică ușoară. Acesta are peste 400 de melodii copuse și peste 100 de milioane de discuri vândute în toată lumea. Artistul a fost diagnosticat prima oară cu cancer la prostată în 2009, când, la sfatul prietenului său Al Bano, a mers la doctor. După ce i-a explicat ce simptome are, acesta i-a recomandat să meargă la medic pentru a face câteva investigații. Artistul este convins că Al Bano i-a salvat viața.

„Al Bano mi-a salvat viaţa. Eram ca o piatră în urmă cu zece ani, în schimb mă trezeam noaptea, de trei sau patru ori, pentru a merge la baie. I-am vorbit despre asta lui Al Bano şi el mi-a recomandat un medic. Acel doctor şi-a dat seama, la prima vizită, că nu aveam prostată, ci o tumoră.Am avut metastaze care aproape au ajuns la rinichi. Dacă nu făceam imediat operația, metastazele îmi ajungeau la rinichi și eram terminat. Profesorul Rigatti, medicul recomandat de Al Bano, mi-a salvat viața. Sunt, datorită lui Al Bano, un miracol’, povestea Toto Cutugno în 2019.

Toto Cutingo și-a pierdut atunci un rinichi, iar acest lucru i-a redus capacitatea de a performa, deaoarece nu poate sta prea mult timp în picioare. „Mi-au scos rinichiul drept. Nu pot merge foarte mult. Și pot performa doar pe un taburet… timp de 3 ore în picioare nu pot sta. Al Bano este unul dintre cei mai adevărați și sinceri oameni pe care i-am cunoscut, el îți dă prietenia’, a spus Toto Cutugno pentru Il Giornale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: