Redactia.ro
Home » Monden » Bruneta de la t.A.T.u, de nerecunoscut! Artista Julia Volkova a fost diagnosticată cu cancer și aproape și-a pierdut vocea

Bruneta de la t.A.T.u, de nerecunoscut! Artista Julia Volkova a fost diagnosticată cu cancer și aproape și-a pierdut vocea

GALERIE FOTO (7) Bruneta de la t.A.T.u, de nerecunoscut!

Jumătatea trupei t.A.T.u, Julia Volkova a devenit de nerecunoscut. În urmă cu mai bine de 20 de ani artista și colega sa, Lena Katina făceau furori cu melodiile sale, care erau ascultate de întreaga lume. Ei bine, în 2011 trupa s-a destrămat, iar cele două fete au luat-o pe drumuri diferite.

Ce s-a întâmplat cu fetele de la t.A.T.U

În 2000, fetele de la t.A.T.u făceau senzație în toată lumea, iar după 11 ani, Julia și Lena au decis să o ia pe drumuri diferite. Ei bine, deși fiecare a încercat să atingă culmile succesului pe cont propriu, nu au reușit. Cu toate că au format o echipă, cele două și-au adus acuzații grave una la adresa celeilalte, în 2014, cele două s-au reunit pentru a performa la deschiderea Jocurilor Olimpice de iarnă de la Scoci.

Ce face Julia Volkova și de ce a rămas fără voce?

Rusoaica Julia Volkova, în vârstă de 35 de ani s-a transformat complet în ultimii ani, spre deosebire de cum arăta înainte. Artista a fost diagnosticată cu cancer tiroidian, fiind nevoită să se lupte în ultimii 6 ani cu această boală perfidă. Aceasta a ajuns pe masa de operație, iar din cauza unei greșeli medicale, aceasta și-ar fi pierdut vocea. Astfel, fosta solistă a trupei t.A.T.u a fost nevoită să apeleze la mai multe tratamente dure și să facă alte două operații în Germania pentru a-și recăpăta vocea, dar fără rezultat. Se pare că după ce a făcut o intervenție în Seoul, artista a reușit să-și revină.

Referitor la viața personală, Julia este căsătorită cu omul de afaceri Parviz Yasinov, cu care are doi copii, o fetiță, Viktoria și un băiat, Samir. De asemenea, Julia a declarat în nenumărate rânduri că este atrasă și de femei, deși a avut relații cu mai mulți bărbați. „Îmi plac și fetele, și băieții. Chiar și soțul meu știe de trecutul meu în care am avut relații cu femei. Chiar de curând am avut o iubită pe care am plăcut-o mult’, a spus Julia intr-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: