Redactia.ro
Home » Știri » Tradiția șocantă pe care un cuplu o are de Crăciun. Cei doi soți i-au uimit pe toți când au făcut anunțul: ”Se uită la noi de parcă am fi nebuni”

Tradiția șocantă pe care un cuplu o are de Crăciun. Cei doi soți i-au uimit pe toți când au făcut anunțul: ”Se uită la noi de parcă am fi nebuni”

Un cuplu din pitorescul Kent a reușit cu succes să atragă atenția publicului printr-o tradiție neobișnuită pe care o adoptă în fiecare an, cu ocazia sărbătorii Crăciunului. Helen și Simon Berriman au ales să se distingă printr-un Crăciun care depășește limitele convenționale ale festivităților, optând pentru o abordare neconvențională a acestui eveniment special.

Într-o perioadă în care mulți oameni aleg să se bucure de un Crăciun tradițional, petrecând timp în prezența celor dragi, savurând mâncăruri festive și împărțind cadouri, Helen și Simon Berriman își croiesc propriul fel de a sărbători.

Ce tradiție de Crăciun au cei doi soți

Acest cuplu nonconformist nu se sfiește să îmbrățișeze nudismul în toate aspectele sărbătorilor de iarnă, de la pregătirea bradului de Crăciun, la gătit și servit masa festivă. Indiferent de momentul zilei, cei doi își desfășoară activitățile tradiționale fără a purta haine.

Cuplul, cunoscut încă din perioada școlii, a decis să aducă o notă de inedit sărbătorilor încă din 2015, când au început să împărtășească această tradiție nudistă. Helen, care s-a alăturat partenerului ei de viață în această inițiativă încă din 2020, a luat decizia surprinzătoare de a renunța la slujba pe care o avea anterior și a început să scrie pentru o revistă dedicată nudismului.

„Așteptăm cu nerăbdare un alt Crăciun nudist în acest an. Unii oameni se uită la noi de parcă am fi complet nebuni, mai ales când află că noi găzduim Crăciunul, dar noi ne ocupăm de acceptarea corpului nostru și de faptul că toată lumea se simte confortabil.

Atât fiica mea adolescentă, cât și mama mea acceptă în totalitate stilul nostru de viață și acum nu se mai gândesc de două ori când răspundem la ușă în toată splendoarea noastră”, a declarat femeia, potrivit publicației The Sun.

Familia celor doi a avut parte de un șoc

În timpul unui interviu, Helen a împărtășit cu sinceritate că această tradiție nudistă nu se limitează doar la cuplu, ci este adoptată și de fiica ei și de mama sa. Cu toate că cele două membre ale familiei nu participă activ la această practică, ele o acceptă cu deschidere, creând astfel un cadru în care tradiția sărbătorilor nudiste devine un element natural al atmosferei festive.

„Fiica mea mi-a spus că am devenit ciudată la început – deși acum mă susține foarte mult, deși nu cred că este dornică să se alăture. Unii oameni au făcut comentarii neplăcute, sugerând că suntem swingeri sau că suntem sexualizați, dar nu este chiar așa. Nu este configurația celor mai mulți oameni, dar pentru noi funcționează.

Vom face schimb de cadouri, vom juca niște jocuri de petrecere și vom ciocni un pahar – o zi de Crăciun complet normală, doar că eu și Simon nu vom avea haine pe noi, cu excepția pălăriilor noastre de biscuiți. Totuși, trebuie să dăm drumul la încălzire”, a continuat Helen.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: