Redactia.ro
Home » Sport » Tragedie fără margini pentru tenismena Aryna Sabalenka. Iubitul său a murit la Miami. Fostul hocheist avea 42 de ani

Tragedie fără margini pentru tenismena Aryna Sabalenka. Iubitul său a murit la Miami. Fostul hocheist avea 42 de ani

GALERIE FOTO (4)

Sportiva bielorusă Aryna Sabalenka (locul 2 WTA, în vârstă de 25 de ani) a fost lovită de o veste devastatoare înaintea debutului său la turneul de la Miami: iubitul ei, Konstantin Koltsov, a decedat brusc. Luna viitoare, acesta ar fi împlinit doar 43 de ani. Aryna Sabalenka urma să intre direct în turul doi la Miami, unde ar fi putut să se confrunte chiar cu Simona Halep, în cazul în care jucătoarea noastră o învingea pe Paula Badosa.

Cu toate acestea, dubla campioană de la Australian Open a primit o veste cumplită. Bărbatul cu care avea o relație din iunie 2021 și-a pierdut viața. Konstantin Koltsov, fost jucător de hochei, avea 42 de ani și locuia la Miami alături de Sabalenka, care îl însoțea la toate turneele importante, potrivit informațiilor furnizate de Reuters. Până în prezent, Sabalenka nu a oferit detalii suplimentare în acest caz. Cauza oficială a decesului încă nu a fost anunțată public, iar momentan se speculează că ar fi putut fi vorba despre probleme cardiace.

Cine a fost Konstantin Koltsov

Konstantin Koltsov a fost un hocheist profesionist timp de 10 ani, retrăgându-se în noiembrie 2016. Originar din Belarus, Koltsov a evoluat pentru mai multe echipe din Belarus și Rusia, apoi a făcut pasul către hocheiul american, fiind draftat în NHL de către Pittsburgh Penguins, pentru care a jucat 82 de meciuri între 2002 și 2006. Cel mai bun sezon al său a fost în 2003-2004, când a reușit să înscrie de 9 ori.

Ulterior, a mai evoluat la echipe precum Dinamo Minsk și Salavat Yulaev, cu care a devenit campion în 2008, și Atlant Moscova. A reprezentat echipa națională a Belarusului la două ediții ale Jocurilor Olimpice de iarnă, în 2002 și 2010.

„Cu profundă tristețe vă anunțăm că antrenorul echipei noastre, Konstantin Koltsov, a trecut în neființă. A fost o personalitate puternică și veselă, iubită și respectată de jucători, colegi și fani. Konstantin Evgenievici va rămâne pentru totdeauna în istoria clubului nostru. Să odihnească în pace”, a fost mesajul transmis de către Salavat Yulaev, fostul său club. Fostul sportiv avea trei copii dintr-o căsătorie anterioară.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: