Redactia.ro
Home » Sport » Tragedie imensă în lumea fotbalului! Matija Sarkic a decedat fulgerător, după ce a jucat meciul carierei sale cu Belgia. Ce s-a întâmplat cu portarul

Tragedie imensă în lumea fotbalului! Matija Sarkic a decedat fulgerător, după ce a jucat meciul carierei sale cu Belgia. Ce s-a întâmplat cu portarul

GALERIE FOTO (4)

Tragedie imensă în lumea fotbalului! Matija Sarkic, portarul celor de la Millwall, echipă din liga a doua din Anglia, s-a stins din viață fulgerător, la vârsta de 26 de ani. Ce s-a întâmplat cu tânărul fotbalist?

Matija Sarkic, portarul de la Millwall, a murit

Matija Sarkic, portarul celor de la Millwall, a murit la zece zile distanță după ce a făcut meciul carierei cu Belgia, adversara României de la EURO 2024. Tânărul de 26 de ani a decedat sâmbătă, 15 iunie 2024.

Sarkic, internațional muntenegrean cu nouă meciuri la echipa națională, i s-a făcut rău în timp ce se afla cu mai mulți colegi în camera de hotel. S-a prăbușit la podea, dar ambulanța sosită la fața locului nu a mai putut face nimic pentru el. În jurul orei 6:30 au declarat decesul portarului de doar 26 de ani. Momentan nu se știu detalii despre cauzele care au dus la moartea lui.

Era la echipa Millwall din vara lui 2023

Cu doar zece zile înainte de a deceda, Sarkic a făcut un meci mare cu Belgia, adversara României la EURO 2024. Pe 5 iunie, goalkeeperul de 26 de ani a parat opt din cele zece șuturi expediate de belgieni pe spațiul porții.

Matija Sarkic a fost prima dată la Anderlecht, în Belgia, apoi a ajuns la Aston Villa sau Wolverhampton. A fost și împrumutat la echipe ca Shrewsbury, Birmingham și Stoke City. Din vara lui 2023, el era la Millwall, unde era plătit cu 1.4 milioane de euro.

„Suntem cu toţii devastaţi să anunţăm decesul lui Matjia Sarkic, care ne-a părăsit la 26 de ani. Toţi cei de la club îi transmitem familiei îndurerate tot sprijinul nostru, în aceste momente de o profundă tristeţe”, este comunicatul lui Millwall.

Cine este Matija Sarkic

Sarkic și-a făcut prima parte a junioratului în Belgia, la Anderlecht, iar apoi a trecut la Aston Villa, dar nu a fost promovat în echipa mare a englezilor.

Wolverhampton l-a cumpărat definitiv în 2020 și l-a împrumutat la Shrewsbury, Birmingham și Stoke City, ca în vara anului trecut să îl vândă la Milwall, pentru 1,4 milioane de euro. 9 meciuri a adunat Matija Sarkic pentru naționala din Muntenegru. 170 de partide a bifat, în total, la nivel de profesioniști!

Un fost portar al naţionalei de fotbal a Argentinei a murit

Luna trecută, unul dintre portarii naţionalei de fotbal a Argentinei la Cupa Mondială din Italia, din 1990, Fabian Cancelarich, a suferit un stop cardiac şi a decedat.  Fabian Cancelarich a murit la vârsta de 58 de ani, în timp ce îndeplinea funcţia de antrenor pentru portari al clubului Ferro Carril Oeste, au anunţat surse din cadrul grupării, citate de EFE.

Potrivit clubului argentinian, Cancelarich a suferit stopul cardiac în cursul antrenamentelor matinale şi a fost transportat la Spitalul General din Agudos Carlos Durand din Buenos Aires, unde a decedat: „Clubul Ferro Carril Oeste regretă profund moartea lui Fabian Cancelarich, antrenorul pentru portari al echipei profesioniste, vicecampion mondial în Italia în 1990 şi portar al echipei noastre între 1986 şi 1999”, a transmis clubul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: