Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în Bistrița Năsăud. Un tânăr polițist a murit într-un accident de mașină

Tragedie în Bistrița Năsăud. Un tânăr polițist a murit într-un accident de mașină

Tragedie în Bistrița Năsăud. Un tânăr polițist a murit într-un accident de mașină

Tragedie în Bistrița Năsăud. Un tânăr polițist a murit într-un accident de mașină. Un tânăr care abia devenise polițist a murit în mod brutal, în urma unui accident de mașină. Mașina pe care o conducea a intrat frontal într-un autobuz.

Tragedie în Bistrița Năsăud. Un tânăr polițist a murit într-un accident de mașină

Un tânăr polițist, în vârstă de 22 de ani a fost găsit fără suflare, în mașina lui, de către echipajul de descarcerare. Accidentul s-a produs în noaptea de marți spre miercuri, pe DN17, în Bistrița-Năsăud. Tânărul nu a avut nicio șansă de supraviețuirea.

Mai exact, accidentul a avut loc pe raza localității Josenii Bârgăului, iar impactul a avut loc la puțin timp după miezul nopții.

Tânărul abia devenise polițist

Conform IPJ Bistrita Năsăud, polițistul ar fi pătruns cu mașina pe contrasens și a lovit frontal un autobuz care circula din sens opus și care era condus de un bărbat de 66 de ani. În autobuz se aflau 40 de persoane. Din fericire, niciun pasager nu a fost rănit în urma impactului, dar pentru polițist lovitura a fost puternică și a rămas încarcerat în mașină.

Echipajul de urgență a constatat că acesta se afla în stop cardio-respirator. În urma eforturilor depuse de medic, tânărul de 22 de ani nu a mai putut fi salvat și a fost declarat decedat la fața locului.

Am fost alertați cu privire la un accident care s-a petrecut pe raza localității Josenii Bârgăului.

Mai mulți oameni ne-au sunat și am luat decizia să trimitem imediat echipajele de intervenție. La fața locului au ajuns ambulanțe, dar și unități de tip SMURD.

De asemenea, echipaje de descarcerare și pompieri au ajuns la locul accidentului. Din păcate, tânărul care conducea autoturismul nu sa mai putut fi salvat în ciuda eforturilor depuse de medici.

Niciun alt pasager din autobuz nu a necesitat intervenția doctorilor. Traficul a fost întrerupt preț de două ore în zonă”, au declarat reprezentanții IPJ Bistrița Năsăud

Citeste si:Câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 7. Povestea impresionantă a lui Alexandru Comerzan

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini