Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în Chișinău. O vloggeriță cunoscută s-a aruncat de la etajul 14

Tragedie în Chișinău. O vloggeriță cunoscută s-a aruncat de la etajul 14

GALERIE FOTO (4) Tragedie în Chișinău.

Tragedie în Chișinău. O influenceriță s-a sinucis într-un mod tragic. Tânăra, în vârstă de 24 de ani, s-a aruncat de la etajul 14. Înainte de a-și pune capăt zilelor, aceasta a pus o fotografie controversată pe Instagram.

Tragedie în Chișinău. O vloggeriță cunoscută s-a aruncat de la etajul 14

Tragedie în Chișinău. O tânără în vârstă de 24 de ani, din Chișinău a sfârșit într-un mod tragic. Fata s-a aruncat de la etajul 14 al blocului în care locuia, din motive încă necunoscute. Deși era cunoscută în rândul tinerilor și părea că duce o viață împlinită, aceasta a decis să își pună capăt zilelor. Ea se gândea de ceva vreme să facă acest gest, motiv pentru care cu două ore înainte de sinucidere a publicat o fotografie sugestivă pe contul său de Instagram. Tânăra a postat o fotografie complet neagră, în care nu se poate distinge nimic, iar aceasta avea și o descriere care putea să ducă cu gândul la gestul pe care avea să îl facă.

Vloggerița a scris „Sfârșit” în dreptul fotografiei, dar nimeni nu s-a gândit că fata va recurge la acest gest tragic. Potrivit informațiilor, vloggerița locuia împreună cu iubitul ei, dar acesta nu era acasă în momentul în care s-a produs tragedia. De asemenea, aceasta a lăsat un bilet de adio. Influencerița își cere iertare pentru gestul său părinților și familiei sale, dar și a tuturor celor apropiați. Momentan, nu se știe care a fost motivul care a determinat-o pe tânără să recurgă la acest gest.

Autoritățile din Chișinău au deschis o anchetă în acest caz, iar polițiștii anchetează pistele posibile. Oamenii legii au mai transmis că nu se știe ca fata să fi avt probleme de orice natură, iar vecinii susțin că nu au auzit niciodată certuri în apartamentul în care locuia împreună cu iubitul ei. Internauții au rămas de-a dreptul șocați când au realizat că fata a murit după ce s-a aruncat de la etajul 14. ” Dumnezeu s-o ierte ,sa se odihnească în pace 😭🕯Condoleanțe familiei/ Chiar nu mi vine a crede”, au scris fanii ei, pe Instagram.

Conform unor surse, tânăra ar fi locuit la etajul 9 al blocului, dar a urcat la etajul 14, de unde s-a aruncat în gol. Acolo au fost găsite geanta, geaca și telefonul. Medicii legiști nu au găsit urme de moarte violentă, ci doar semne ale căderii de la înălțime.

Tot mai mulți tineri se sinucid în întreaga lume

Problema sinuciderii a ajuns o problemă gravă a sănătății în întreaga lume. Numărul copiilor și adolescenților care ajung la urgențe din cauza comportamentului sinucigaș s-a dublat, creșterea fiind de 80% conform unui studiu. Mai mult, vârsta medie în aceste cazuri a ajuns să fie de 13 ani. „Cifrele sunt foarte alarmante. Observăm o accelerare a acestei probleme și mă tem că nu am văzut încă maximul”, a declarat fizicianul pediatru de la urgențe Brett Burstein.

Situația este îngrijorătoare în condițiile în care sinuciderea este a doua cea mai întâlnită cauză de deces în rândul tinerilor cu vârste cuprinde între 10 și 18 ani. Cu toate că gândurile de sinucidere în rândul tinerilor nu sunt mereu un pericol real, ele sunt cele mai important indicator al viitoarelor tentative de sinucidere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: