Redactia.ro
Home » Sport » Tragedie în familia lui Sebastian Colțescu! Arbitrul a aflat în vestiar că tatăl său a decedat

Tragedie în familia lui Sebastian Colțescu! Arbitrul a aflat în vestiar că tatăl său a decedat

Sebastian Colțescu scandal, Liga Campionilor, Ciprian Marica

Sebastian Colțescu a fost la centru în meciul, din Liga I, Poli Iași – Chindia Târgoviște, scor 1-0. În minutul 70, arbitrul a fost anunțat că tatăl său a murit.

Sebastian Colțescu a primit vestea cumplită printr-un mesaj de la sora sa. În acel moment arbitra primul său meci din acest sezon din Liga 1, Poli Iași – Chindia Târgoviște, scor 1-0. Centralul a aflat după terminarea partidei faptul că tatăl său s-a stins din viață. Potrivit ProSport, centralul de 43 de ani a izbucnit în lacrimi după meciul de la Iași. Tatăl lui Sebastian Colțescu a fost răpus de o boală incurabilă. Acesta a murit la un an după ce familia fusese lovită de o altă tragedie. Mama arbitrului a decedat și ea. Anul acesta părinții lui Sebastian Colțescu ar fi împlinit 45 de ani de căsătorie.

Colțescu, unul dintre cei mai titrați arbitri români

Sebastian Colțescu este al treilea central ca număr de meciuri în Liga 1, cu 303 prezențe. Pe primul loc este Alexandru Tudor cu 381 de meciuri conduse. Locul secund este ocupat de Cristi Balaj cu 341 de partide conduse. Craioveanul conduce în acest moment Comisia Centrală de Arbitri Dolj. Cariera și-a început-o în anul 1996, dar debutul în prima Ligă a venit abia în anul 2003 la meciul dintre Oțelul Galați și Gloria Bistrița. Colțescu este arbitru FIFA din 2006 și a condus mai multe partide în Cupa UEFA Intertoto și Cupa UEFA. Debutul său s-a produs la meciul din Intertoto dintre Zrinjski și Marsaxlokk, pe 17 iulie 2006. În 2007 a fost exclus de pe lista FIFA și retrogradat în Liga a II-a în România. A reușit să revină în corpul A de arbitri al țării la finalul anului 2008. De-a lungul timpului, arbitrul a fost implicat în mai multe scandaluri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: