Redactia.ro
Home » Sport » Tragedie în fotbal! Un jucător de numai 19 ani din România a murit înecat

Tragedie în fotbal! Un jucător de numai 19 ani din România a murit înecat

Tragedie în fotbal! Un jucător de numai 19 ani din România a murit înecat

Este zi de doliul în fotbalul românesc, asta după ce un tânăr fotbalist de doar 19 ani a murfit încecat. Juniorul era considerat urmașul lui Dennis Man. 

Tragedie în fotbal! Un jucător de numai 19 ani din România a murit înecat

Familia tânărului este în stare de șoc! Nimeni nu se aștepta ca la doar 19 ani să aibă parte de o moartea atât de crudă, mai ales că tânărul avea planuri multe și vise mărețe.

Dănuț Radu, era un junior arădean, în vârstă de 19 ani. Colegii de echipă îl considerau urmașul lui Dennis Man, fiind foarte talentat. Deși avea o viață lungă și plină de speranță, fotbalistul și-a pierdut viața într-un mod cumplit. Dănuț a murit înecat, iar vestea a venit ca un fulger în lumea celui mai iubit sport din lume.

Decesul lui Dănuț Radu a survenit duminică, atunci când tânărul fotbalist de numai 19 ani a decis să meargă la lacul Ghioroc alături de câțiva prieteni buni. Din păcate, alegerea nu a fost deloc una bună și l-a costat viața pe bietul fotbalist la început de drum. Acesta a intrat în apă pentru a înnota, însă nu a mai reușit să ajungă la mal.

Prietenii au fost cei care au sunat la echipajele de salvare

În momentul în care tânărul fotbalist nu a mai ieșit la mai și a fost de negăsit, prietenii acestuia au apelat imediat numărul de urgență și au chemat echipajele de salvare, care au ajuns imediat la fața locului. Trupul neînsuflețit a fost găsit după mai mult de două ore de căutări, la doar 5 metri de mal. Adâncimea lacului este de aproximativ 7 metri în acea zonă.

La auzul veștii cutrmurătoare, fostul antrenor al lui Dănuț Radu, Flavius Moisă, a rămas fără grai și a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui.

”Nu îmi vine să cred, sunt șocat. M-a anunțat mama lui, dar nu pot crede ce s-a întâmplat. De când am aflat văd doar chipul său în fața ochilor. a fost cel mai cuminte băiat pe care l-am antrenat, nu a greșit cu nimic nimănui. S-a pierdut un potențial fotbalist de valoare, dar mai ales un om de valoare”, a declarat Flavius Moisă pentru sportarad.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: