Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în Piatra Neamț! O femeie a fost lovită mortal de tren

Tragedie în Piatra Neamț! O femeie a fost lovită mortal de tren

În ultima vreme au avut o mulțime de tragedii în România, în urma cărora o mulțime de oameni și-au pierdut viața. Un alt eveniment trist a avut loc astăzi în Piatra Neamț, în urma căruia o femeie a decedat. A fost spulberată de un tren de persoane.

Femeie spulberată de un tren de călători

O femeie de 42 de ani a murit, după ce a fost lovită, miercuri, de un tren de persoane. Tragedia a avut loc în Piatra Neamț, iar femeia decedată venea din Piatra-Șoimului. Potrivit IPJ Neamț, trenul, care circula pe ruta Piatra-Neamț-Bacău, nu ar mai fi putut opri la timp pentru a evita accidentul din cauza căreia femeia a murit.

„În jurul orei 15,00, poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean Poliţie Transporturi Neamţ au fost sesizaţi despre producerea unui accident feroviar, în municipiul Piatra-Neamţ. În urma cercetărilor preliminare efectuate de poliţişti a rezultat că trenul care circula pe ruta Piatra-Neamţ – Bacău ar fi surprins şi accidentat o femeie, în vârstă de 42 ani, din localitatea Piatra-Şoimului, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

La fața locului a ajuns de urgență un echipaj de salvare care, însă, nu a mai putut face nimic pentru femeia de 42 de ani. Nu mai avea semne vitale atunci când medicii au încercat să resusciteze, pentru că rănile erau mult prea mari.

A fost declarat decesul și trupul neînsuflețit al acesteia a fost dus la INML pentru investigații, pentru a fi stabilită cauza exactă a morții.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă. Mecanicul trenului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Este luată în calcul și posibilitatea sinuciderii, dar rudele încă nu au declarat nimic despre cele întâmplate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: