Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie la Botoșani! Fiul patronilor de la cel mai cunoscut restaurant din zonă, a murit într-un accident rutier

Tragedie la Botoșani! Fiul patronilor de la cel mai cunoscut restaurant din zonă, a murit într-un accident rutier

GALERIE FOTO (3) Tragedie la Botoșani!

Tragedie la Botoșani! Un accident rutier petrecut pe raza localității Cervicești, le-a răpit fiul patronilor de la restaurantul „Popas Cucorăni” din zona de Nord a Moldovei. Iulian Cojocaru a murit, duminică dimineață, după ce mașina acestuia a ieșit de pe carosabil, a intrat într-o curte, unde a lovit o dală de betom și s-a răsturnat. Paramedicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic!

Tragedie la Botoșani! Fiul patronilor de la cel mai cunoscut restaurant din zonă, a murit într-un accident rutier

Tragedie la Botoșani! Durere fără margini pentru patroni restaurantului „Popas Cucorăni”, după ce fiul lor, Iulian Cojocaru a murit într-un accident rutier, duminică dimineață. Tragicul accident s-a produs pe raza localității Cervicești, Botoșani, după ce mașina în care se afla tânărul în vârstă de 28 de ani s-a răsturnat. În urma unei curbe ușoare la dreapta, mașina saxofonistului Iulian Cojocaru a ieșit de pe carosabil, a intrat într-o curte, unde a lovit o dală de beton și s-a răsturnat. Impactul cu bucata de beton a fost atât de puternic, încât Iulian a fost aruncat afară din mașină, fiind proiectat prin parbriz. Traumatismele suferite au fost atât de puternice încât medicii nu au mai putut face nimic. “Din păcate, traumatismele suferite au fost multiple și incompatibile cu viața. Decesul s-a produs aproape instantaneu”, a spus un asistent din cadrul SJA Botoșani.

Iulian Cojocaru

Conform autorităților din Botoșani, în momentul producerii accidentului, Iulian era singur în autoturismul marca BMW X3 pe care îl conducea. Deocamdată, nu se știe cauza care a stat la baza producerii accidentului rutier.„În cauză, se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate toate circumstanțe producerii accidentului. În funcție de rezultate, va fi dispusă o soluție procedurală”, a afirmat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

După ce au aflat cumplita veste, părinții tânărului, Gheorghe și Gabriela Cojocaru au ajuns la fața locului, care sfâșiați de durere au aprins o lumânare. Cei doi au fost martori în momentul în care trupul neinsuflețit al acestora a fost preluat de Medicina Legală. Iulian a lăsat în urmă o soție îndurerată și un copil care de acum înainte va trăi fără tată. Pe pagina sa de Facebook, prietenii virtuali au postat mesaje de condoleanțe, fiind șocați de trista veste. „Dumnezeu sa te ierte suflet drag”, „Dumnezeu sa iti lumineze calea! 🙁’, „Dumnezeu sa te ierte„,„Ce este viața?ce e omul? Un abur..o mînă de țărină..Dumnezeu sa dea putere familie si să va aline durerea.Condoleanțe!” au fost doar cateva dintre comentariile postate de internauți.

Afacerea de vis a soților Cojocaru

Gheorghe Cojocaru a fost inginer mecanic, iar soția sa a fostingineră textilistă, iar în urmă cu câțiva ani și-au unit ambiția și puterea și au deschis o afacere profitabilă. Gheorghe Cojocaru, crescut într-o familie bogată, cu oi în tot satul, a fost obișnuit de mic copil să muncească pentru a avea un trai bun.

După ce s-a lăsat de inginerie, cei doi soți au înființat în 1991 un popas turistic care avea menirea de a valorifica în regim de alimentație puublică puii din crescătoria propria. Așa a apărut și restaurantul Popasul Cocorăni, iar la scurt timp, clienții au început să apară iar localul să devină extrem de cunoscut.

Restaurantul Cucorani
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: