Redactia.ro
Home » Știri » Tragedii de Crăciun. Nouă oameni au murit și peste 15 au fost grav răni în accidente

Tragedii de Crăciun. Nouă oameni au murit și peste 15 au fost grav răni în accidente

Tragedii de Crăciun. Nouă oameni au murit și peste 15 au fost grav răni în accidente

Tragedii de Crăciun. Nouă oameni au murit și peste 15 au fost grav răni în accidente. Sărbătorile de iarnă la români înseamnă agitație, bucurie și entuziasm, dar din nefericire, a devenit o tradiție să vorbim și despre vești triste în zilele de sărbătoare. Bilanțul accidentelor din ziua de Crcăun este mult peste media zilnică.

Tragedii de Crăciun. Nouă oameni au murit și peste 15 au fost grav răni în accidente

Potrivit Digi24, situația este tristă în prima zi de Crăciun, dacă se țin cont de accidente rutiere, în România. În medie aproximativ cinci persoane mor zilnic, dar în ziua de Crăciun bilanțul se apropie de dublul mediei.

În județul Ialomița, trei persoane au murit și patru au fost rănite, în ziua de Crăciun, după o coliziune frontală între două autoturisme.

În județul Teleorman, un polițist în vârstă de 25 de ani a murit miercuri, după ce s-a răsturnat cu mașină în timp ce mergea spre locul de muncă.

Din nefericire, medicii de pe ambulanță nu au mai putut face nimic.

Tănărul care și-a pierdut viața a fost colegul nostru”, a declarat Daniela Pășu, purtătorul de cuvânt al Poliției Teleorman.

Nouă persoane au fost rănite

În județul Timiș, între localitățile Remetea Mare și Bucovăț, o persoană a murit și nouă au fost rănite după ce două mașini s-au lovi frontal. În zonă a fost solicitat un elicopter SMURD, iar printre răniți se află și patru copii.

Spre Brașov, un tânăr de 19 ani a murit și un altul a fost rănit, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe DN13, la ieșirea din Rupea. Tânărul de 19 ani a fost găsit inconștient și încarcerat, dar din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic.

Un adolescent în vârstă de 16 ani s-a stins din viațp, după ce a pierdut controlul volanului într-o curbă și a intrat într-un cap de pod. Conform autorităților, tânărul a murit pe loc.

Şofer de 30 de ani, decedat în urma unui accident pe care l-a provocat

Un alt șofer în vârstă de 30 de ani a murit, pe raza localității timișene Orțișoara, după a provocat un accident. Acesta nu a respectat indicatorul de oprire la o intersecțtie cu drumul național DN 69.

O tânără în vârstă de 24 de ani a decedat în ziua de Crăciun, după ce mașină în care se afla s-a ciocnit cu o alta, în localitatea Suseni din județul Argeș. Alte trei persoane au fost rănite.

Un bărbat de 30 de ani a intrat pe contrasens din cauza neadaptării vitezei în curbă, intrând în coliziune cu un alt autoturism. O pasageră din mașina pe care o conducea bărbatul, a murit.

Titi Aur a declarat că în ziua de Crăciun au murit mai mulți oameni decât media zilnică. Motivul este șoferul care nu a făcut ceea ce trebuie, și nu vremea urâtă.

Citeste si:Discursul de Crăciun al Reginei Elisabeta a II-a

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: