Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie de proporții! Un avion românesc s-a prăbușit într-o clădire din Milano. Toate persoanele de la bord au murit

Tragedie de proporții! Un avion românesc s-a prăbușit într-o clădire din Milano. Toate persoanele de la bord au murit

Tragedit de proporții! Un avion românesc s-a prăbușit într-o clădire din Milano. Toate persoanele de la bord au murit

Un avion românesc s-a prăbușit într-o clădire din Milano! Toate persoanele de la bord au murit. Nu se știe cauza care a adus la acest accident. 

Tragedie de proporții! Un avion românesc s-a prăbușit într-o clădire din Milano. Toate persoanele de la bord au murit

Un avion privat românesc, de mici dimensiuni s-a prăbușit, duminică, într-o clădire goală la marginea Milanului, în nordul Italiei, transmite Reuters. Toți cei opt oameni de la bord au murit, potrivit poliției.

Avionul decolase din Milano duminică, la ora 13:03 cu destinația în Italia, iar la scurt timp, 13:12, s-a prăbușit. Avionul a plecat din România pe 30 septembrie.

Din primele informații, avionul de mici dimensiuni, cu 6 locuri, s-ar fi lovit de o clădire. Niciun pasager nu a supraviețuit. Pilotul, care era de origine română, dar și copilotul au murit și ei. Locuitorii spun că au auzit o bubuitură puternică și apoi au auzit o explozie. Flăcările au cuprins imediat clădirea cu două etaje.


Avionul avea motorul în flăcări la prăbușire

Aeronava plecase de pe aeroportul privat Linate spre Sardinia și s-a prăbușit la scurt timp după ora 14.00 (ora României) în zona Marignano peste o clădire aflată în curs de renovare.

Martori spun ca aeronava: „Avea un motor în flăcări, s-a prăbușit”.

Un avion cu turiști, model PC cu 12 propulsoare, cu 8 persoane la bord s-a prăbușit în zona Via Marignano, lângă terminalul San Donato duminică, 3 octombrie. Din păcate nu există supraviețuitori: cei 7 pasageri (inclusiv un copil) și pilotul, de naționalitate română, au murit. Conform informațiilor preliminare, pasagerii ar putea fi francezi. La fața locului numeroase echipaje de pompieri, 118, polițiști și carabinieri. Salvatorii au descris imagini îngrozitoare de pe locul dezastrului.

Unii martori, care locuiau într-o clădire la aproximativ 200 de metri de locul tragediei, au spus că au auzit un zgomot ciudat și apoi o bubuitură, s-au uitat pe fereastră și au văzut o minge de foc.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: