Redactia.ro
Home » Homepage » Tragicul accident din Iași ar fi putut avea și mai multe victime. Cum a reușit șoferul microbuzului să salveze viața a doi frați, fără să ştie : „Au avut noroc”

Tragicul accident din Iași ar fi putut avea și mai multe victime. Cum a reușit șoferul microbuzului să salveze viața a doi frați, fără să ştie : „Au avut noroc”

Ies la iveală detalii cutremurătoare în urma tragediei petrecute pe o șosea din județul Iași, în urma căreia șapte. Iată cum a reușit șoferul microbuzului să salveze doi frați, fără să știe.

Costel Constantin Pralea, în vârstă de 39 de ani, și-a găsit sfârșitul într-un accident teribil. Era tatăl a două fetițe. S-a aflat la volanul microbuzului lovit de camion și în care erau șase persoane. Toți se îndreptau spre muncă, la Iași, în dimineața zilei de marți, 1 februarie. Ca prin miracol și fără ca măcar să știe, șoferul microbuzului avea să salveze doi frați din calea carnagiului ce a îndoliat 7 familii.

Tragicul accident din Iași ar fi putut avea și mai multe victime. Cum a reușit șoferul microbuzului să salveze viața a doi frați, fără să ştie

Accidentul cu 7 morți din Iaşi a şocat toată România. Fără să ştie, şoferul microbuzului a salvat viaţa viaţa a două persoane. Este vorba de sora şi fratele unui tânăr din Boureni trăiesc pentru că nu i-a luat la ocazie.

Așa se face că cele două persoane se află în viață acum și sunt tefere, tocmai pentru că şoferul microbuzului nu a oprit să le ia.

„Trebuiau să vina la Iași la mine la spital și au avut noroc că nu s-au dus cu mașina cu el și a plecat înainte. La ocazie. Și nu l-au luat. Au scăpat. Că altfel erau morți și el și sora mea. Au făcut semn să îi ia ocazie și nu i-a luat. Dacă oprea îi omora și pe ei”, povestește un tânăr, potrivit Observatornews.ro.

Localnicii susțin că vina pentru tragedia din Iași o poartă doar autoritățile, fiind un drum cu multe accidente mortale și totuși nu s-a s-a luat nicio măsură pentru a le stopa

„Eu drumul ăla îl știu. Acolo e dezastru, mulți morți. Acolo ceva trebuie făcut. Uitați ce de lume aici, tineret. Câți copii au rămas fără părinți”, povestește un localnic.

„Să se facă dreptate și să facă străzi sa meargă mașinile mari pe parte alta parte sa nu meargă prinde astea mici. Să vină să numere crucile să vadă ce s-a întâmplat”, spune sora lui Marcel, una dintre victimele din microbuz.

Șoferul camionului, vinovat pentru tragedia din Iași. Ce spun anchetatorii

Tragicul accident s-a produs marţi dimineaţa, în judeţul Iaşi. Șapte persoane au murit, după o coliziune violentă între un camion, o ambulanță și un microbuz. Alte trei persoane au mai ajuns la spital, după impact. Oamenii din microbuz erau șase bărbați care se îndreptau spre muncă, la Iaşi. În ambulanţă, se afla o gravidă care trebuia dusă la spital să nască. Din fericire, a ajuns la maternitate după gravul accident, unde a și adus pe lumea bebelușul ei.

Din primele rezultate ale anchetei, se pare că șoferul camionului ar fi derapat. Acesta ar fi intrat inițial în Ambulanță, apoi a izbit frontal microbuzul în care se aflau cei 6 bărbați, prieteni din copilărie.

Cea de-a 7-a victimă este chiar șoferul camionului care ar fi provocat tragedia de la Iași. Radu Andrei abia împlinise 30 de ani. Tânărul urma să se căsătorească.

Apropiații povestesc despre el că a fost plecat la muncă în străinătate şi chiar și-ar fi dorit să se întoarcă în Anglia, fiindcă era nemulțumit de salariu pe care îl câștiga în România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: