Redactia.ro
Home » Știri » Traian Băsescu a ajuns la spital. Ce se întâmplă cu fostul președinte al României

Traian Băsescu a ajuns la spital. Ce se întâmplă cu fostul președinte al României

Traian Băsescu a ajuns la spital.

Traian Băsescu a ajuns la spitalc Ce se întâmplă cu fostul lider al României?

Traian Băsescu a ajuns la spital. Ce se întâmplă cu fostul președinte al României

Fostul președintel al României, Traian Băsescu rămâne un personaj politic important în România. În prezent, Băsescu este europarlamentar, funcție în care a ajuns după alegerile din iulie 2019. Potrivit Fanatik.ro, săptămâna trecută, Traian Băsescu a mers la spital pentru un control medical, pe care obișnuiește să îl facă la Spitalul Militar din București. Conform sursei de mai sus, rezultatele analizelor sunt bune, iar fostul primar al Capitalei nu are probleme de sănătate.

Pe 23 martie, Înalta Curte de Casație și Justiție se va pronunța în dosarul în care fostul lider a fost declarat, în primă instanță, colaborator al Securității. În cazul în care Băsescu va pierde procesul de la ÎCCJ, fostul președinte al țării nu va beneficia de privilegiile acordate unui fost șef de stat. ”Conform legii 406/2001, persoanele care au avut calitatea de şef al statului român beneficiază pe durata vieţii de următoarele drepturi: a) folosinţă gratuită a unei locuinţe de protocol, cu destinaţia de reşedinţă, care cuprinde şi un spaţiu cu destinaţia de cabinet de lucru, încadrat cu un post de consilier şi un post de secretar;

b) o indemnizaţie lunară în cuantum egal cu 75% din indemnizaţia acordată Preşedintelui României în exerciţiu; c) pază şi protecţie, precum şi folosinţă gratuită a unui autoturism, asigurate permanent de Serviciul de Protecţie şi Pază, potrivit reglementărilor în vigoare”, acestea sunt privilegiile acordate foștilor președinți.

Traian Băsescu, despre războiul din Ucraina

Fostul președinte Traian Băsescu, în vârstă de 70 de ani criticat dur invazia Ucrainei de către Rusia. Demnitarul a publicat pe Facebook un mesaj dur prin care condamnă atacarea țării vecine. ”Rusia, un stat terorist!
“Bătăuşul de la Kremlin”, suferind grav de un sindrom al puterii discreţionare, crede că poate reface defunctul URSS, îngenunchind din nou popoare libere ce doresc să trăiască în ţări suverane şi independente şi guvernate de valori europene.

Republica Moldova are parte din teritoriu ocupat de “trupe de menţinere a păcii” ale Federaţiei Ruse, care de fapt susţin regimul separatist din Transnistria.
În Georgia, armata rusă a ocupat în 2008 provinciile Abhazia şi Osetia de Sud.În Ucraina, armata rusă a ocupat încă din 2014 Crimeea şi parte din regiunile Donețk şi Lugansk unde Rusia susţine regimuri separatiste. Acum câteva zile, “Bătăuşul de la Kremlin” a anunţat şi a trimis “trupe de menţinere a păcii” sub bombele cărora sunt ucişi mii de ucraineni, copii, femei, bărbaţi iar zeci de mii de femei şi copii se refugiază în ţările vecine abandonându-şi căminele.

“Trupele de menţinere a păcii” trimise în Ucraina supun populaţia acestei ţări unui genocide ordonat de Putin. Putin a făcut din Federaţia Rusă un STAT TERORIST, iar el este şeful suprem şi autoritar al acestui stat”, a notat Traian Băsescu pe contul său de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: