Redactia.ro
Home » Știri » Traian Băsescu își laudă fiica cea mică. „Cine vrea, creste copii si in Romania. E singura si are trei”

Traian Băsescu își laudă fiica cea mică. „Cine vrea, creste copii si in Romania. E singura si are trei”

Traian Băsescu își laudă fiica cea mică. "Cine vrea, creste copii si in Romania. E singura si are trei"

Traian Băsescu își laudă fiica cea mică. „Cine vrea, creste copii si in Romania. E singura si are trei”. Fostul președinte a precizat că fiica sa, Elena Băsescu este un exemplu al faptului că românii își pot crește copiii în România.

Traian Băsescu își laudă fiica cea mică. „Cine vrea, creste copii si in Romania. E singura si are trei”

Traian Băsescu a precizat într-un interviu acordat postului RVI România, că fiica sa își crește copiii fără prea mare sprijin din partea lui.

Fiica mea este singura, divortata si are trei copii si ii creste. Daca vrei sa cresti trei copii, ii cresti. Si nu plecati de la premiza ca ii da tata bani. Nu.Are si o mica firma care are succes tot mai mare. Uite ca are trei copii. Nu e scuza ca nu ai conditii sa cresti copilul. Ai conditii sa cresti trei copii. Vad ca ii creste destul de bine„, a spus Traian Basescu.

Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte, a fost căsătorită cu Bogdan Ionescu, cu care are doi copii, Sofia Anais și TRaian Junior. După ce a divorțat, EBA a mai născut o fetiță pe nume Anastasia. Cel care a anunțat nașterea fetiței a fost chiar Traian Băsescu. De asemenea, fostul presedinte al Romaniei nu a precizat care este „mica firma care are succes tot mai mare” a fiicei sale Elena.

Traian Băsescu a vorbit despre consumatorii de droguri

În cadrul aceluiași interviu, Traian Băsescu a spus că nu este obtuz cu privire la consumul de droguri ușoare.

Ati vazut cand se face un complex nou de blocuri? Trebuie sa ii faci alei. Constructorii asteapta cateva luni si stiu asta de cand eram primar, sa vada pe unde se fac cararile. Pe urma, pe acele carari inseamna ca asta e directia pe care se indreapta locatarii si fac aleile pe acele carari batatorite. Asa este si cu drogurile daca vreti. Eu nu pot sa neg ca eram presedinte si am gratiat doi tineri care fusesera acuzati pentru detinere de droguri.

Am vrut sa va dau acest exemplu ca sa va argumentez ca nu sunt un obtuz din acest punct de vedere si ca atat timp cat devine un fenomen social extins nu poti sa il refuzi. Nu o sa bagi sute de oameni la puscarie daca ei consuma droguri usoare. Trebuie sa gasesti formula prin care sa nu infunzi puscariile cu niste oameni care si-au gasit relaxarea in chestia asta.Ca politician, ca tata, nu spun sa consumati droguri usoare, dar daca va deveni o problema sociala consistenta, va trebui sa ne gandim la dezincriminare categoric„, a mai spus Basescu.

Citeste si:Avertizare MAE pentru români. A fost emisă alertă de Cod roșu

Loading...