Redactia.ro
Home » Monden » Transformarea lui Bogdan Stelea! Cum arată fostul portar al naționalei

Transformarea lui Bogdan Stelea! Cum arată fostul portar al naționalei

GALERIE FOTO (2) Bogdan Stelea, Bogdan Stelea look

Bogdan Stelea a decis să adopte un nou look care i-a șocat pe mulți. Fostul portar al echipei naționale de fotbal a României și-a lăsat o barbă uriașă, mulți internauți spunând că seamănă foarte bine cu personajul Helsinki din serialul Casa de Papel.

Bogdan Stelea este unul dintre cei mai cunoscuți portari români făcând parte din “Generația de Aur”. În ultimii ani fostul goalkeeper, în vârstă de 53 de ani a decis să recurgă la o schimbare de look. A început să-și lase barba să crească. Așa a apărut de curând și la o emisiune TV, îmbrăcat într-un costum elegant și cu o barbă uriașă.
În urmă cu câteva luni însă, toți au fost șocați și aproape nu l-au recunoscut la un eveniment din cauza noului său look.

Bogdan Stelea și stilul de viață sănătos

După ce a decis să se retragă din fotbal, fostul portar nu a renunțat total la sport. Stelea declara în urmă cu ceva vreme că merge foarte des la sală unde se pregătește aproximativ două ore. În plus are grijă și la alimentație. Preferă carnea la grătar, salatele și foarte multe fructe. De asemenea bea în fiecare dimineață un iaurt, acest obicei avându-l încă de când era copil.

Stelea, cel mai selecționat portar român

“Arnold” a fost cel mai selecționat portar la Naționala României, având 91 de meciuri pe teren. De asemenea a jucat la cele trei mari echipe din București, Dinamo, Steaua și Rapid.
A debutat în 1986 în poarta celor de la Dinamo. În același an a fost împrumutat la Poli Iași, de unde se întoarce sezonul următor și își câștigă postul de titular, pe care îl păstrează până în 1991, când părăsește echipa din Ștefan cel Mare. Apoi s-a transferat în Spania la Mallorca. Între 1993 și 1994 trece pe Standard Liege, Rapid București și Samsunspor. Revine în România, dar de această dată la Steaua. În anul 1997 este remarcat de cei de la Salamanca unde rămâne până în 2004.
Între timp devine titular la echipa națională, câștigând lupta cu Florin Prunea și jucând la Euro 1996 și 2000, precum și la Campionatul Mondial din 1998.
În 2005 este convocat pentru ultima dată la echipa națională, împotriva Slovaciei, după ce în 2004 apărase împotriva Armeniei.
Între anii 2005 – 2009 a mai evoluat la Dinamo, Oțelul Galați, Unirea Urziceni și FC Brașov.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: