Redactia.ro
Home » Sport » Spaniolii nu l-au uitat pe Bogdan Stelea! “Îmi amintesc de perioada petrecută la Salamanca cu nostalgie”

Spaniolii nu l-au uitat pe Bogdan Stelea! “Îmi amintesc de perioada petrecută la Salamanca cu nostalgie”

Spaniolii nu l-au uitat pe Bogdan Stelea

Spaniolii nu l-au uitat pe Bogdan Stelea! Fostul portar a acordat un interviu celor de la “La Gaceta de Salamanca”. Stelea a jucat 7 sezoane pentru gruparea din Spania.

Spaniolii au realizat un interviu de colecție cu Bogdan Stelea. În cei 7 ani petrecuți la Salamanca, portarul a adunat 183 de meciuri. Între timp, gruparea a dat faliment.

“Am petrecut mulți ani acolo și am amintiri frumoase. Au fost și unele lucruri care nu ar fi trebuit să se întâmple. În fotbal azi ești sus, mâine nu. Mereu trebuie să fi pregătit. Dar, dacă mă uit înapoi privesc acea perioadă cu nostalgie. Am văzut ce s-a întâmplat cu clubul și trebuie să recunosc că am fost afectat ”, a spus Stelea, pentru cei de la “La Gaceta de Salamanca”.

Fostul portar a fost întrebat și care a fost clubul vieții sale.

„Salamanca alături de Dinamo, echipa vieţii mele. Dinamo, pentru că acolo am început să joc fotbal, iar Salamanca, pentru că aici am jucat şapte ani”.

Spaniolii nu l-au uitat pe Bogdan Stelea

„Când am ajuns aici, mi s-a părut puţin ciudat, dar apoi m-am obişnuit şi am reuşit să câştig dragostea fanilor. Mi-am dat seama că toată lumea mă aprecia foarte mult. Când aveam cu toţii o atitudine bună, chiar dacă lucrurile nu ieşeau bine, publicul ne era alături”, a mai spus Stelea.

Fostul portar al naționalei României a jucat pentru Salamanca două sezoane în prima ligă, iar următoarele cinci în liga a doua. A fost titular în perioada 1997-2002. Apoi pentru o perioadă foarte scurtă a revenit sub formă de împrumut în România, pentru ca apoi să se întoarcă în Spania, până în 2004.

„Foarte multe amintiri se leagă de Salamanca. Meciurile nebune cu Atletico Madrid, Barcelona, Valencia, Deportivo la Coruna, din prima ligă atunci când ne-am salvat. În echipă atunci au fost fotbalişti care după ce au jucat pentru noi au plecat şi au făcut carieră”, a mai spus fostul portar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: