Redactia.ro
Home » Stil de viață » Tratament păr ars: cum trebuie să procedezi dacă ai astfel de probleme cu părul

Tratament păr ars: cum trebuie să procedezi dacă ai astfel de probleme cu părul

Tratament păr ars

Părul nostru se poate degrada foarte ușor din multiple cauze. Mai ales pentru femei, din cauza vopsirii sau expunerii la diverse substanțe chimice, pentru a-l face să arate mai bine. Inclusiv clorul din bazinul de înot, expunerea la soare sau diferitele produse de coafare ne afectează în mare măsură podoaba capilara. Iată câteva tratamente pentru părul ars.

Tratamente pentru părul ars. Sunt 100 % naturale

Tratamentul cu avocado

Tratamentul pentru păr cu avocado – acesta este foarte bun pentru păr pentru că e bogat în vitamine, acizi grași esențiali, dar și minerale, care ne ajută să ne recuperăm strălucirea părului. Tot ce trebuie să facem este să amestecăm un avocado bine copt și un ou și să aplicăm acest amestec este părul umed. Trebuie lăsat să acționeze cam 20 de minute și după aceea clătim de mai multe ori până când am scăpat complet de acest amestec din păr.

Trebuie repetat cel puțin o dată pe săptămână pentru părul care este foarte deteriorat, iar pentru cel care are nevoie doar de un plus de vitalitate este bine să facem această mască nu mai odată pe lună.

Tratamentul cu unt pentru păr ars

Experții în frumusețea părului spun că untul are proprietatea de a trata foarte bine părul uscat,  fragil pentru că îi dă o strălucire neașteptată. Trebuie să știi că este nevoie de o cantitate mică de unt, așa că nu lua unul întreg pachet și să-l pui pe cap. Ia doar o cantitate mică și masează părul cu elm iar apoi acoperă și lasă-l așa pentru circa jumătate de oră.

Trebuie să șamponăm părul și să clătim foarte bine pentru a nu rămâne reziduuri.

Tratament cu ulei de măsline

Sunt bine cunoscute efectele uleiului de măsline pentru corpul nostru și nu este de mirare că el este bun chiar și pentru păr.

Unul dintre cele mai eficiente remedii pentru tratarea părului ars folosind uleiul de măsline este să aplicăm jumătate de cană de ulei de măsline pe întregul păr, atât pe scalp, cât și pe lungimea acestuia. După aceea, trebuie să învelim podoaba capilara cu folie de aluminiu și apoi să așteptăm cel puțin 45 de minute. Ne spălăm și clătim în mod normal, iar părul nostru va fi vizibil mai moale și mai strălucitor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: