Redactia.ro
Home » Stil de viață » Tratamente pentru întărirea unghiilor cu ingrediente naturale

Tratamente pentru întărirea unghiilor cu ingrediente naturale

Tratamente pentru întărirea unghiilor

Unghiile cresc aproximativ 2-3 milimetri în fiecare lună. Viteza creșterii acestora este influențată de o alimentație necorespunzătoare, ruperea și neîngrijirea acestora.

Viteza de creștere și sănătatea unghiilor este reflectată de dieta unei persoane. Problemele unghiilor pot fi cauzate de mai mulți factori diferiți, inclusiv spălarea lor frecventă, expunerea la detergenți duri, manichiura excesivă și medii umede.

Suplimentele dietetice și aportul de substanțe nutritive importante vor contribui la promovarea unghiilor sănătoase și puternice. Substanțele potrivite pentru sănătatea unghiilor sunt cele care conțin gelatină și biotină care ajută la stimularea creșterii unghiilor sănătoase.

Niacina și vitamina B6 sunt două substanțe nutritive importante care ajută la creștrea celulelor. Pentru ca unghiile unei persoane să crească mai puternice și mai lungi, dieta trebuie să includă vitaminele A, C, D, E, fier, calciu, vitamine din complexul B, zinc, sulf și acizi grași.

Mențineți mâinile curate

Este important să vă asigurați că unghiile și pielea din jurul lor nu sunt murdare. Recomandăm să aplicați săpun pe o periuță de unghii, apoi vă spălați ușor unghiile și pielea. Acest lucru va elimina murdăria și va îndepărta orice piele moartă, fără a fi nevoie de substanțe chimice dure, de uscare.

Cremă din miere şi ulei de migdale

Un alt tratament foarte eficient pentru hidratarea unghiilor şi a mâinilor este cel obţinut din miere de albine amestecată cu ulei de migdale. Pentru o acţiune eficientă, poţi lăsa această cremă să acţioneze toată noaptea.

Masaj cu ulei de măsline

Un tratament foarte eficient dacă ai unghii subţiri este să le masezi, în fiecare seară, cu ulei de măsline.

Ulei de argan şi lămâie

Un alt ulei pe care ar trebui să-l ai mereu în casă este uleiul de argan. Ideal pentru orice tratament de înfrumuseţare, uleiul de argan este benefic şi pentru unghiile fragile. Ajută la fortifierea acestora şi la protejarea lor. Se amestecă cu suc de lămâie şi se ung unghiile timp de o săptămână, înainte de culcare.

Sunt câteva idei care pot funcționa pentru tine, având unghii sănătoase și o manichiură elegantă, fără multe bătăi de cap.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini