Redactia.ro
Home » Stil de viață » Trebuie să încerci acest desert! Crème a la crème, gata în foarte scurt timp și extrem de delicios

Trebuie să încerci acest desert! Crème a la crème, gata în foarte scurt timp și extrem de delicios

GALERIE FOTO (3)

De fiecare dată când invităm prieteni la noi acasă, ne gândim la tot felul de lucruri cu care ar trebui să-i servim. Ei bine, m-am gândit să vin în ajutorul vostru cu un desert senzațional. Cu siguranță veți impresiona. Nu vă trebuie decât câteva ingrediente. În plus, prăjitura va fi gata extrem de repede.

Trebuie să încerci acest desert! Crème a la crème, gata în foarte scurt timp și extrem de delicios

Crème a la crème este un desert foarte bun, răcoritor și extrem de raid de făcut. Timpul de preparare este sub 60 de minute.

INGREDIENTE BLAT:

12 ouă

12 linguri de zahăr

2 plicuri Crème Ole ciocolată

 

INGREDIENTE CREMĂ:

500 ml frișcă lichidă

300 ml lapte rece

2 plicuri Crème Ole vanilie

 

INGREDIENTE GLAZURĂ:

200 g ciocolată

100 ml frișcă lichidă

100 g unt

2 linguri coniac sau esență de rom

Mod de preparare prăjitură Crème a la Crème

Pentru blat: Se separă albușurile de gălbenușuri și se bat spumă cu cele 12 linguri de zahăr. Ulterior, se adaugă gălbenușurile pe rând, și se bate câte puțin după fiecare. La sfârșit se adaugă plicurile de Crème Ole și iar se mixează. Se toarnă blatul într-o tavă, apoi îl coaceți la 180 de grade pentru 25-30 de minute. Se lasă la răcit.

Pentru cremă: Frișca, laptele și plicurile de Crème Ole se vor pune într-un bol. Apoi se vor mixa toate ingredientele pane se formează o cremă. Când aceasta din urmă s-a îngroșat, crema este gata. După ce blatul s-a răcit, puneți crema pest el și introduceți totul în frigider.

Pentru glazură: Ciocolata și frișca lichidă se pun într-un ibric pe foc. Odată ce ciocolata se va topi, puteți adăuga untul și 2 linguri de coniac sau esență de rom. Amestecați până ce glazura va prinde un aspect ușor cremos. Se lasă la răcit. După ce se răcește ușor, glazura trebuie turnată peste prăjitură și întinsă uniform. După ce ați parcurs toți acești pași, introduceți prăjitura la frigider până se întărește glazura!

Poftă bună!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: