Redactia.ro
Home » Știri » Trei copii au fost mistuiți de flăcări în propria casă, în sectorul 5 al Capitalei. Mama lor a sunat la 112

Trei copii au fost mistuiți de flăcări în propria casă, în sectorul 5 al Capitalei. Mama lor a sunat la 112

Tragedie uriașă în sectorul 5 al Capitalei! Trei copii au murit în flăcările unui incendiu izbucnit în camera în care dormeau. Mama lor a fost cea care a sunat la 112 și a cerut disperată ajutor. De la ce a pornit focul?

Trei copii au fost mistuiți de flăcări în propria casă

Copiii de 1, 3 și 6 ani au pierit marți dimineață într-un incendiu izbucnit în camera în care dormeau. Mama copiilor a sunat la 112 pentru a le cere ajutorul pompierilor, însă a fost prea târziu. Potrivit informațiilor oferite de Poliție, apelul mamei a venit în jurul orei 5:35, iar în scurt timp autoritățile au plecat spre casa femeii.

La momentul în care autoritățile au sosit la fața locului, incendiul fusese lichidat de femeie, însă cei trei micuți erau deja morți. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ei pentru a-i salva.

La incendiu au intervenit patru ambulanțe SMURD, trei autospeciale de stingere și un echipaj de descarcerare.

Cum s-a produs incendiul în care au murit 3 copii

În momentul de față, autoritățile încearcă să-și dea seama de unde a izbucnit incendiul. Primele indicii arată că mama copiilor a adus sursa de foc foarte aproape de patul copiilor, pentru a-i încălzi. Din păcate, o tragedie s-a produs, iar cei trei micuți și-au pierdut viața într-un mod cumplit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: