Redactia.ro
Home » Știri » Trei persoane din Dolj au fost băgate cu forța în carantină pentru că nu au declarat că au fost într-o zonă de risc

Trei persoane din Dolj au fost băgate cu forța în carantină pentru că nu au declarat că au fost într-o zonă de risc

Trei persoane din Dolj au fost băgate cu forța în carantină pentru că nu au declarat că au fost într-o zonă de risc

Coronavirus. Trei persoane din Dolj au fost băgate cu forța în carantină pentru că nu au declarat că au fost într-o zonă de risc. Cei trei s-au întors din Italia, iar marți noaptea au fost băgate în carantină într-un centru special amenajat din Craiova. Oamenii au ajuns în țară pe cale terestră.

Coronavirus. Trei persoane din Dolj au fost băgate cu forța în carantină pentru că nu au declarat că au fost într-o zonă de risc

Potrivit directorului DSP Dolj, trei persoane au trecut prin Lodi, zonă afectată de coronavirus, și nu au declarat acest lucru când s-au întors în România. Medicul de familie din Sadova a celor trei a descoperit că aceștia au mințit, motiv pentru care marți noaptea autoritățile le-au băgat în carantină într-o zonă amenajată specială în Craiova.

Cele trei persoane au ajuns pe cale terestră în România

Conform medicilor, aceștia nu prezintă niciun tip de simptomologie, dar tot vot rămâne în carantină 14 zile vor fi verificați zilnic de specialiști.

Dintre persoanele care au ajuns pe cale terestră în localități din județul Dolj, trei persoane din Sadova n-au declarat inițial, la intrarea în țară, că vin din această regiune. Discutând cu medicul de familie, așa cum este procedura, s-a aflat că au fost în regiunea Lodi, n-au spus exact unde.(…) Ele sunt persoane sănătoase, n-au niciun fel de simptomatologie, dar vor sta în carantină 14 zile”, a declarat Ludmila Prunariu.

În momentul de față, Italia este cea mai afectată țară de coronavirus. Din cauza noului virus COVID-19, șapte persoane au murit, iar peste 200 sunt infectate cu coronavirus. Peste 11 provincii din Italia se află în carantină.

Autoritățile italiene au luat măsuri drastice în ultimele 48 de ore pentru a preveni răspândirea noului virus care a ucis peste 79 de milioane de persoane la nivel global.

Peste 50.000 de oameni sunt afectaţi de măsurile de carantină.Potrivit legislaţiei italiene, părăsirea fără drept a zonei de carantină se pedepseşte cu închisoare până la 3 luni. Carabinierii au primit misiunea de a izola oraşele afectate și au instalat filtre la fiecare intrare și ieșire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: