Redactia.ro
Home » Homepage » Trei răniți, într-un accident produs de un polițist din Teleorman. Agentul de la Rutieră ar fi vrut să arunce vina pe altcineva

Trei răniți, într-un accident produs de un polițist din Teleorman. Agentul de la Rutieră ar fi vrut să arunce vina pe altcineva

Trei oameni au fost răniți într-un accident produs de un polițist de la Rutieră din Teleorman, care era în mașină cu fratele unui primar. Iată ce s-a întâmplat mai departe și cum ar fi încercat polițistul să scape basma curată, aruncând vina pe altcineva.

Trei răniți, într-un accident produs de un polițist din Teleorman. Agentul de la Rutieră ar fi vrut să arunce vina pe altcineva

Accidentul rutier s-a produs vineri seară, în municipiul Turnu Măgurele. Atunci, un polițist de la Rutieră din Teleorman, în vârstă de 43 de ani, care se afla în timpul liber, a tăiat calea altei maşini, iar șoferul din această mașină nu a mai avut timp să evite impactul.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, se pare că agentul de poliție se afla în mașină cu fratele primarului din satul Plosca, județul Teleorman.

Momentul ciocnirii a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. În imagini, se observă cum pasagerii răniţi ies din maşină şi încearcă să strige după ajutor. Un martor vine imediat lângă ei să le ofere sprijin, a relatat Observator.

Atât că singurul mai puțin interesat de ce s-a întâmplat pare a fi polițistul vinovat. După ce îşi mută maşina, el pune mâna pe telefon şi îşi vede de drum în continuare, pe jos.

În mașina de care s-a lovit polițistul erau patru oameni. Toți au suferit răni grave și au fost transportați la spital, potrivit Antena 3 CNN.

După mai multe ore, polițistul, dar și fratele primarului din Plosca au mers la poliție să declare accidentul. Inițial, polițistul s-ar fi gândit la o variantă ca să scape de pedeapsă. Mai exact, a vorbit cu fratele primarului ca acesta să ia vina asupra lui. Doar că, odată ajuns la poliție, fratele primarului a fost descoperit cu o alcoolemie de 0,80 grame alcool pur în aerul expirat. Acela a fost și momentul în care înțelegerea dintre cei doi a picat, a relatat Antena 3 CNN. În aceste momente, polițistul este cercetat penal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: