Redactia.ro
Home » Horoscop » Trei zodii care sărută cel mai bine. Ei sunt experții care stăpânesc arta sărutărilor

Trei zodii care sărută cel mai bine. Ei sunt experții care stăpânesc arta sărutărilor

Trei zodii care sărută cel mai bine. Ei sunt experții care stăpânesc arta sărutărilor

Iată top trei zodii care sărută cel mai bine. Ei sunt experții care stăpânesc arta sărutărilor și n-ai cum să îi uiți vreodată când vine vorba de acest aspect. Crezi că știi despre  ce nativi e vorba?

Trei zodii care sărută cel mai bine. Ei sunt experții care stăpânesc arta sărutărilor

Fiecare nativ al zodiacului are calități și defecte, asta nu trebuie ignorat, atât că balanța poate să încline mai mult spre una sau spre alta. Dacă unii nativi sunt foarte familiști, alții iubesc singurătatea, iată că astrologii au făcut și un top al zodiilor care știu să sărute cel mai bine.

Acești nativi stăpânesc perfect arta sărutărilor pasionale și nimic nu se compară cu săruturile lor. N-ai cum să-i uiți vreodată!

„Sărutul în sine este nemuritor. Călătorește din buză în buză, secol după secol, de la o vârstă la alta. Bărbații și femeile adună aceste sărutări, le oferă altora”, spunea Guy de Maupassant.

Rac

Racii sărută profund și extrem de pasional! Și, mai important de atât, și foarte sincer, spre deosebire de Lei, care pot săruta teatral, doar așa, ca să iasă în evidență cu asta. Spre deosebire de Lei, când sărută, Racii chiar simt să o facă și sărută doar persoanele de care se simt atrase într-un fel sau altul! N-ai cum să uiți sărutul unui Rac nici dacă vrei!

Spre deosebire de Raci, de pildă, și Balanțele pot săruta foarte bine, atât că acești nativi o fac chiar dacă nu simt mai nimic față de acea persoană.

Vărsător

Vărsătorii sunt experți în arta erotismului, n-ai cum să negi asta. Când te sărută un nativ Vărsător, simți că te pătrunde în tot corpul o senzație aparte.

Dacă Capricornii, de exemplu, sărută violent, lovind buzele și dinții, Vărsătorii o fac cu mare tandrețe și cu finețe, exact ca în filme. O să vrei să mai săruți un Vărsător, asta cu siguranță.

Pești

Locul 1 merge către Pești, care sunt campionii sărutărilor perfecte. Un sărut franțuzesc, lung, de durată, și simți că ajungi în altă lume, în al nouălea cer, potrivit astrologilor de la New York Post. Ai zice că Peștii iau cursuri de sărutat, altfel nu se explică perfecțiunea acestora când vine vorba de acest act erotic.

Sărutările lor sunt de-a dreptul „mortale”. Că sunt sau nu sincere, aici e o chestiune de nuanță și depinde de fiecare nativ în parte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: