Redactia.ro
Home » Monden » Tristețe maximă în familia Denisei Manelista! Ce se întâmplă de Crăciun și de Revelion

Tristețe maximă în familia Denisei Manelista! Ce se întâmplă de Crăciun și de Revelion

GALERIE FOTO (2)

Denisa Manelista a fost una dintre cele mai îndrăgite artiste. Perioada Sărbătorilor de iarnă era perioada favorită a regretatei cântărețe și o făcea de-a dreptul fericită. 

 

Tristețe maximă în familia Denisei Manelista

Moartea Denisei a adus multă durere în familia acesteia. De când fiica lor a trecut în neființă, cei dragi nu se mai pot bucura pe de-a-ntregul de Crăciun sau de Revelion.

”De trei ani, de când nu mai petrecem Crăciunul alături de Denisa, lucrurile sunt mult, mult mai triste în familia noastră. Acum, cu această pandemie, nu putem ajunge nici măcar în România, să fim cu toții”, a declarat Adelina, sora Denisei manelista, în exclsuivitate pentru WOWbiz.ro.

Sora Denisei a recunoscut că, din acest motiv, Crăciunul va fi unul mult mai trist pentru ea și pentru familia sa.

”Vom petrece Crăciunul acasă, eu, soțul și copiii noștri. Vom mânca, ne vom face daruri și ne vom ruga pentru cei dragi nouă. Da, normal, voi împărți în memoria Denisei, o fac la fiecare sărbătoare, pregătesc mâncărurile ei preferate și le dau celor care au nevoie de o masă caldă…”, a mai precizat Adelina pentru sursa citată.

 

Adelina a precizat că, deși va petrece Crăciunul doar alături de familie, Revelionul va alege să îl petreacă alături de câțiva amici.

”Poate, dacă ne va permite legea, ne vom vedea cu niște prieteni. Dacă nu, la fel, vom sta acasă, ne vom uita la focurile de artificii și vom intra în noul an sperând la o perioadă mai bună, fără boli, fără tragedii. Și, ca întotdeauna, la începutul noului an, vom spune o rugăciune pentru sufletul Denisei… Pentru că și mie, și copiilor, și soțului meu, ne este tare dor de ea”, a mai spus sora Denisei Manelista, pentru WOWbiz.

 

Denisa Răducu, răpusă de cancer

Denisa Manelista a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular și a luptat, timp de câteva luni, cu această cumplită boală. Medicii au făcut tot posibilul să o salveze pe artistă și să o vindece.

Pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa Răducu a fost nevoită să încerce și tratamente complementare, naturiste. Din păcate, nici aceste tratamente nu au fost suficient de utile cât să o salveze. Denisa Răducu a murit, pe data de 23 iulie, la ea acasă, fiind vegheată de mama, sora și de cumnatul ei. Denisa a pierdut lupta cu boala la vârsta de doar 27 de ani. Vestea decesului artistei a îndurerat lumea showbiz-ului românesc, fiind una dintre cele mai iubite artiste din România.

Autopsia artistei a scos la iveală detalii șocante. Denisa ajunsese să cântărească doar 23 de kilograme.

,,Îmi spunea legistul că în viața lui nu a autopsiat pe cineva într-o stare mai decăzută decât Denisa. Ea ajunsese să aibă 23 de kilograme, iar ficatul ei era o pastă”, a spus jurnalista Mara Bănică, în urmă cu ecva timp.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: