Redactia.ro
Home » Monden » Triunghiul amoros de la Survivor scapă de sub control! Se lasă cu amenințări între Ana Porgras, Zanni și Duli imediat după unificare

Triunghiul amoros de la Survivor scapă de sub control! Se lasă cu amenințări între Ana Porgras, Zanni și Duli imediat după unificare

La Survivor România 2024, focul competiției este alimentat nu doar de probele fizice, ci și de dinamica complexă dintre concurenți. Recent, un nou capitol de dramă a fost scris pe insulă, implicând-o pe Ana Porgras, fostă gimnastă și concurentă la „Faimoși”, și pe colegii săi Zanni și Alexandra Duli. Tensiunile au crescut în mod vizibil în urma unei serii de evenimente care au culminat cu o serie de confruntări emoționale între participanți.

Totul a început la petrecerea de unificare, un moment așteptat de toți concurenții pentru a lăsa deoparte rivalitățile și a se bucura de o seară împreună. Zanni, cunoscut pentru personalitatea sa vibrantă și imprevizibilă, a surprins pe toată lumea prin mărturisirea sentimentelor sale pentru Alexandra Duli. Această apropiere nu a fost bine primită de Ana Porgras, care, până în acel moment, părea să aibă o relație mai apropiată cu Zanni.

Ana Porgras, geloasă pe apropierea dintre Zanni și Duli

Când Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a anunțat că masa se va lua în perechi, Zanni a ales să o invite pe Alexandra Duli să i se alăture, spre marea nemulțumire a Anei. Aceasta, simțindu-se trădată și marginalizată, a ales să stea la masă cu Ștefania Stănilă, o altă concurentă. În ciuda eforturilor de a păstra un aer diplomatic, tensiunile au izbucnit când Zanni s-a apropiat de ea pentru a sugera că ar fi fost mai bine să numească un Războinic, moment în care Ana i-a cerut să plece.

Confruntările dintre Ana, Zanni și Alexandra nu au rămas neobservate de ceilalți concurenți. Andrei Ciobanu, unul dintre „Faimoși”, a exprimat confuzia generală, întrebând retoric cine îi va spăla hainele lui Zanni de acum înainte, aluzie la schimbările din dinamica de grup. Tensiunile dintre Ana și Zanni au devenit subiect de discuție și speculație, complicând relațiile dintre concurenți și adăugând un strat suplimentar de strategie în joc.

„Opriți-vă! Eu am declarat în momentul în care am ajuns pe această insulă voi avea grijă de Zannidache. Eu îi voi spăla tot. Ca o metaforă, nu mă apuc acum să-i spăl chiloții lui Zanni. Cred că e matur și destul de mare. A zis Duli că în momentul în care mă voi plictisi, o să intervină cu ea. Nu cred că o să fie cazul. Nu cred că o să fie cazul să mă plictisesc și să-i spăl chiloții, că o să intervină Duli”, a afirmat Ana Porgras.

Zanni își justifică faptele

În timp ce Zanni îi făcea complimente și o sorbea din priviri pe Alexandra Duli, Ana Porgras era vizibil deranjată și nu se putea bucura de mâncarea de pe masă. Aceasta situație a escaladat rapid, afectând nu doar relațiile dintre cei implicați, ci și moralul echipei „Faimoșilor”. Zanni a încercat să detensioneze situația prin discuții separate cu Ștefania Stănilă, încercând să asigure un front unit și să protejeze sentimentele Anei.

„Parcă nu mai era Ana Porgras, parcă era altceva. Ștefi, tu dacă-i vrei binele Anei Porgras, o stabilizezi puțin.

Eu i-am zis ei. ‘Nu face show-uri din astea. Că dacă faci, poate îți fac și eu show-uri’. E vizibil, lumea vede chestiile astea. Că o deranjează și că are și reacții. Deși, între noi doi, ea știe să nu aibă reacțiile astea. La un moment dat mai am și eu niște reacții… răspunsuri. Suntem la Survivor. De aceea am ales-o pe Duli la masă”, a declarat Zanni la Survivor România 2024.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: