Redactia.ro
Home » Monden » Trupa O-Zone se reunește la tribunal. Cei trei artiști au început „războiul” pentru bani

Trupa O-Zone se reunește la tribunal. Cei trei artiști au început „războiul” pentru bani

GALERIE FOTO (4) Trupa O-Zone se reunește la tribunal.

Trupa O-Zone se reunește la tribunal. Membrii trupei O-Zone se vor reuni, dar de această dată vor face acest lucru la tribunal. Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș, originari din Republica Moldova au decis să se despartă în urmă cu 15 ani și să aibă o carieră solo. Se pare că cei trei au început un război în bani.

Trupa O-Zone se reunește la tribunal. Cei trei artiști au început „războiul” pentru bani

Trupa O-Zone se reunește la tribunal. Trupa O-Zone a fost una dintre cele mai apreciate trupe din România, faima lor ajungând și la nivel internațional. Din păcate, în urmă cu 15 ani, Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș au decis să o ia pe cale diferită și să încerce o carieră solo. Acum, cei trei membrii ai trupei O-Zone se reunesc în fața instanței. Cei trei cântăreți s-au declarat nedreptățiți de sumele pe care le-au primit, ca drepturi de autor, de la casa de producție cu care au colaborat în vremurile când bucurau publicul cu melodiile lor.

Se pare că discuțiile dintre ei au apărut din cauza banilor, care continuă și în prezent. ”Beneficiile financiare au fost și sunt, bineînțeles, mărul discordiei. Și da, am împărțit totul în mod egal, între membrii trupei. Asta după multe negocieri…”, a admis Radu Sîrbu.

Artistul a declarat că a rămas foarte dezamăgit după ce trupa s-a destrămat, realizând că nu în acestă situație nu există loc de prietenie. ”Destrămarea trupei a venit pe nepregătite pentru mine și a fost foarte stresantă. Însă acum, uitându-mă în urmă, realizez că exact atunci a fost cel mai potrivit moment pentru mine. De a o lua pe drumul separat de gașca O-zone. Am învățat multe din această experientă. Și asta m-a impulsionat să mă dezvolt și să evoluez personal și profesional în toate privințele.

Să-mi creez propriul studio de producție muzicală și casă de producție.Am învățat că prietenii adevărați nu la succes se cunosc, ci atunci când ai nevoie de ei. Am învățat că familia este cea care mereu îți este alături, indiferent de statut. Singurul regret pe care îl mai am este că la acel moment niciunul dintre noi nu a știut să gestioneze și să-și controleze emoțiile distructive, care au dus la destrămarea trupei”, a povestit Radu Sîrbu într-un interviu.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu trupa O-Zone

Destrămarea trupei O-Zone a fost un adevărat șoc pentru fani. Aceștia au tot sperat că cei trei membri să se împace, dar ruptura a fost definitivă. După despărțire, Dan Bălan ar fi încasat toți banii din drepturile de autor și nu le-a oferit niciun ban și foștilor colegi. “Doar la concerte individuale. Dacă se mai întâmplă la un concert, da, dar altfel nu sunt sigur. Există o vorbă. Niciodată să nu spui niciodată pentru că nu știi ce o să fie peste o oră, nu știi ce o să fie mâine. Nu pot să spun că o să ne vedem sau nu, dacă o să cântăm împreună sau nu.

Dacă mă întrebai acum 10 ani ceva de genul, aș fi zis că nu, dar uite că timpul a arătat că se pot întâmpla și lucruri imprevizibile. Noi eram bine, începeam să ne maturizăm foarte mult succes, mulți bani, și la un moment dat, nu știu. S-au întâmplat multe adevărate și multe neadevărate și cred că acolo trebuie să rămână. De la bani și de la orgolii” au dezvăluit Arsenie și Radu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: