Redactia.ro
Home » Știri » Trupul lui Kobe Bryant a fost identificat. Sportivul a fost identificat după amprente

Trupul lui Kobe Bryant a fost identificat. Sportivul a fost identificat după amprente

GALERIE FOTO (6) Trupul lui Kobe Bryant a fost identificat. Sportivul a fost identificat după amprente

Trupul lui Kobe Bryant a fost identificat. Sportivul a fost identificat după amprente. Experții legilti au identificat oficial trupul fostului baschetbalist Kobe Bryant. Au fost identificate alte trei victime ale accidentului de elicopter de duminică.

Trupul lui Kobe Bryant a fost identificat. Sportivul a fost identificat după amprente

Potrivit Hotnews.ro, autoritățile au declarat oficial că trupul lui Kobe Bryant a fost identificat. Fostul star NBA, în vârstă de 41 de ani, a fost identificat după amprentele sale digitale, împreună cu alte trei persoane care se aflau la bordul avionului. Rămășițele sportivului s-au împrăștiat pe o rază de aproape 200 m, în urma unei prăbușiri cu mare viteză a aparatului.

Anchetatorii au declarat că scena a accidentului cu adevărat cruntă. Marți după-amiază agenții și-au încheiat ancheta la locul tragediei, transferând acum responsabilitatea poliției, după ce resturile au fost colectate și evacuate pentru a fi analizate.

Pentru a cerceta terenul și pentru a încerca să refacă traiectoria elicopterului, experții au folosit drone, informează Jennifer Gomendy, oficial al NTSB. Investigațiile în acets caz vor dura mai multe săptămâni, iar un raport final va fi prezentat într-un termen de 12 până la 18 luni.

Kobe Bryant și fiica sa, Gianna au murit într-un accident de elicopter

Fostul baschetbalist Kobe Bryant și fiica sa, Gianna, în vârstă de 13 ani au murit, duminică, după ce elicopterul privat al sportivului s-a prăbușit lângă Calabasas. În elicopter se aflau 9 persoane. Nu a existat niciun supraviețuitor. Experții criminaliștii au mai identificat doi bărbați și o femeie. Este vorba despre John Altobelli, antrenor de baseball care a murit în accident împreună cu soția și fiica sa. Trupul pilotului, Ara Zobayan, iar femeia identificată este Sarah Chester, care se afla în aeronavă împreună cu fiica ei Payton.

Elicopterul un Sokorsky S-76B, s-a prăbușit cu puțin înainte de ora 10.00, în condiții de ceață densă în regiune. Elicopterul decolase din Newport Beach și avea ca destinație Mamba Academnt. Conform Reuters, pilotul ar fi încercat să ducă elicopterul deasupra norilor, dar apoi aparatul s-a înclinat brusc și s-a prăbușit după doar 60 de secunde, după care a luat foc.

Se pare că aparatul de zbor nu avea cutie neagră decoare nu este necesară pe acest tip de elicopter.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: