Redactia.ro
Home » Sport » Pilotul elicopterului lui Kobe Bryant, vinovat! Înregistrarea dintre pilot și turnul de control

Pilotul elicopterului lui Kobe Bryant, vinovat! Înregistrarea dintre pilot și turnul de control

Pilotul elicopterului lui Kobe Bryant

Experții cred că pilotul elicopterului lui Kobe Bryant ar fi vinovat. Accidentul în care au murit 9 oameni ar fi fost cauzat de o eroare de pilotaj. A apărut și ultima convorbire dintre pilot și turnul de control.

Investigatorii au tras primele concluzii despre accidentul în care vedeta din NBA, Kobe Bryant, fiica sa și încă 6 pasageri au murit. Aceștia spun că pilotul elicopterului a fost vinovat. Pentru că vizibilitatea era extrem de redusă, acesta a vrut să se întoarcă. A apreciat însă greșit apropierea de culmile muntoase și nu a încetinit. Pilotul a decis să coboare elicopterul pentru a evita ceața. Apoi a urcat brusc de la 400 de metri la 600 de metri. A crezut că a depășit pericolul, dar s-a lovit de o culme. Piloții și specialiștii care analizează cazul, exclud varianta unei defecțiuni a aparatului de zbor. Toți au fost surprinși de deciziile luate în condițiile în care pilotul cunoștea foarte bine zona. Era și instructor de zbor în acea regiune.

Dialogul dintre pilotul elicopterului și turnul de control

După ce au analizat ultima convorbire dintre pilotul elicopterului lui Kobe Bryant și turnul de control experții au declarat că aparatul de zbor se afla pre jos. Cu un minut înainte de producerea tragediei, pilotul a spus că vizibilitatea este bună, apoi legătura s-a pierdut. Pe înregistrarea audio se aude cum pilotul a fost avertizat de mai multe ori că zboară mult prea jos.

Kobe Bryant a murit la 41 de ani

Legendarul baschetbalist și fiica sa de doar 13 ani au murit alături de alte 7 persoane, duminică seara în urma unui accident de elicopter petrecut în Calabasas, California. Kobe Bryant a fost de cinci ori campion NBA cu echipa LA Lakers și a primit de două ori premiul de MVP al finalei NBA, fiind considerat unul dintre cei mai valoroși jucători din lume. Bryant a jucat toată cariera, între 1996 și 2016, pentru Los Angeles Lakers. A fost singurul jucător căruia LA Lakers, i-a retras ambele numere pe care le-a purtat pe echipamentul de joc (8 și 24).

Citește și: Ultimele imagini cu Kobe și fiica sa! Au fost făcut cu o zi înainte de tragedie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini