Redactia.ro
Home » Sport » Ultimele imagini cu Kobe și fiica sa! Au fost făcut cu o zi înainte de tragedie

Ultimele imagini cu Kobe și fiica sa! Au fost făcut cu o zi înainte de tragedie

GALERIE FOTO (5) Ultimele imagini cu Kobe și fiica sa

Ultimele imagini cu Kobe și fiica sa, Gianna au fost făcute cu o zi înaintea tragicului accident. Aceștia erau la turneul de baschet organizat de academia fostei legende din NBA.

Kobe Bryan a fost prezent înainte cu o zi de tragicul accident la turneul de baschet organizat de academia sa, Mamba Cup Tournament Series. Atunci au fost făcute ultimele imagini cu Kobe și fiica sa. Fosta legendă a NBA era chiar antrenorul fiicei sale, Gianna în vârstă de 13 ani. În ultimele fotografii surprinse cu cei doi, Bryan îi dă sfaturi fetei și coechipierelor acesteia, sau stă liniștit pe marginea terenului și urmărește meciul. În momentul tragediei, elicopterul privat al baschetbalistului mergea spre academia acestuia, pentru a doua zi a turneului Mamba Cup Tournament Series. De altfel, alături de Kobe Bryan și Gianna în elicoper se aflau și antrenorul de baseball John Altobelli, alături de soția și fiica lui, precum și Christina Mauser, antrenoare de baschet feminin.

LeBron James e devastat după moartea prietenului său

Vedeta celor de la LA Lakers a fost devastat când a aflat că prietenul său s-a stins din viață. LeBron a aflat cumplita veste pe aeroport, chiar în momentul când a coborât din avion. Baschetbalistul a izbucnit imediat în lacrimi. Bryant tocmai îl felicitase pe LeBron James, după ce acesta stabilise un record de puncte în NBA. Reușise să ajungă la 33.644 de puncte și îl depășise pe Kobe în ierarhia all-time a NBA.

Citește și: Kobe Bryant a murit. Cine sunt cele nouă persoane care au murit în elicopter

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini