Redactia.ro
Home » Homepage » Trupul neînsuflețit al lui Ducu Darie, depus la Teatrul Bulandra

Trupul neînsuflețit al lui Ducu Darie, depus la Teatrul Bulandra

Trupul lui Ducu Darie va fi depus la Teatrul Bulandra

Trupul neînsuflețit al lui Ducu Darie a fost adus, vineri seara, la Sala Liviu Ciulei a Teatrului Bulandra din București. Vedetele au venit, rând pe rând, să-și ia la revedere de la cel care le-a fost prieten, mentor ori inspirație.

Trupul neinsuflețit al lui Ducu Darie, depus la Bulandra

Așa cum s-a anunțat dinainte, Ducu Darie a fost dus, pentru ultima dată, în teatrul care i-a fost mai mult casă în ultima vreme decât loc de muncă. Cei care l-au cunoscut, dar și cei care i-au admirat talentul regizoral, au sosit pentru a-și la lua revedere de la el. Printre aceștia s-au numărat și colegi de breaslă, dar și prieteni apropiați.

Trupul neînsuflețit al lui Ducu Darie
Andreea Esca / Oana Pellea

Astfel, Oana Pellea, Andreea Esca, Emilia Popescu ori Marian Râlea au fost doar puțini dintre cei care au vrut să-i aducă regizorului un ultim omagiu. Imaginile surprinse în Sala Liviu Ciulei sunt de-a dreptul copleșitoare, cei prezenți fiind profund îndurerați de trecerea în neființă mult prea devreme a regizorului.

Președintele Klaus Iohannis a trimis o coroană de flori

În drept de apreciere și recunoștință pentru aportul cultural, președintele Klaus Iohannis a trimis o coroană din flori. De altfel, toți cei sosiți la priveghi au sosit încărcați cu flori pentru cel care a fost Ducu Darie.

Înmormântarea regizorului va avea loc duminică, la ora 13:00, la Cimitirul Bellu. Acolo a fost înmormântat și tatăl său, celebrul Iurie Darie, în decembrie 2012.

Citește și Declarația sfâșietoare a Ancăi Pandrea după moartea fiului ei vitreg, Ducu Darie

foto: Libertatea.ro

Loading...