Redactia.ro
Home » Știri » Trupurile neînsuflețite ale muncitorilori uciși cu sânge rece în apartamentul din Onești, depuse la capelă

Trupurile neînsuflețite ale muncitorilori uciși cu sânge rece în apartamentul din Onești, depuse la capelă

Durere fără margini pentru familiile muncitorilor uciși cu sânge rece în apartamentul din Onești de Gheorghe Moroșan, cel care i-a angajat să îi renoveze apartamentul. Trupurile neînsuflețite ale celor doi bărbați au fost depuse în urmă cu puțin timp la capelă.

Au fost momente cumplite pentru familiile celor doi muncitori uciși cu sânge rece de Gheorghe Moroșan în apartamentul din Onești.

Trupurile neînsuflețite ale muncitorilor uciși în Onești, depuse la capelă

În urmă cu puțin timp, mașinile mortuare au adus la capelă trupurile neînsuflețite ale celor doi muncitori uciși în apartamentul din Onești, unde și-au petrecut ultimele clipe în viață. Familia și prietenii celor doi bărbați au sosit la capelă să-i plângă pe cei care au căzut victime în fața lui Gheorghe Moroșan.

”Puiul lu’ mama, băiatul meu”, sunt strigătele de disperare a mamei unuia dintre cei doi bărbați care au sfârșit înjunghiați cu sânge rece de Gheorghe Moroșan, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit era transportat în lăcașul de cult, unde va fi depus până la slujba de înmormântare.

Unul dintre muncitorii uciși la Onești, depistat cu Covid

Din ultimele informații, una dintre victimele lui Gheorghe Moroșan a fost depistată cu Covid la autopsie. Din aceste motive, nu se cunoaște dacă va avea parte de o înmormântare obișnuită, având în vedere obligativitatea în aceste cazuri ca cel decedat să fie îngropat fără ca cei dragi să îl mai vadă. Noile reguli în acest caz este ca sicriul defunctului să fie sigilat.

Victima depistată cu Covid ar fi tânărul Silviu Iștoan, care a sfârșit înjunghiat la doar 38 de ani.

Filmul evenimentelor tragice din apartamentul groazei din Onești

Tragedia de la Onești a îngrozit România. Gheorghe Moroșan, un bărbat de 68 de ani, i-a ținut ostatici pe cei doi muncitori mai multe ore în apartamentul său și a mărturisit că le va da drumul doar dacă își va putea înapoia imobilul, dar și să primească suma de 300.000 de euro.

Într-un moment de furie, Moroșan i-a ucis pe cei doi muncitori, iar Silviu Iştoan, în vârstă de 38 de ani, a murit la spital, în timp ce Dan Patatu, de 55 de ani, a murit pe loc în apartamentul groazei din care s-a luptat să iasă cu viață.