Redactia.ro
Home » Monden » Tu îl mai recunoști? Cum arată acum Ionică din ”Liceenii”

Tu îl mai recunoști? Cum arată acum Ionică din ”Liceenii”

GALERIE FOTO (3)Tu îl mai recunoști Cum arată acum Ionică din ”Liceenii”

Cum arată acum Ionică din ”Liceenii”? Mihai Constantin, în vârstă de 57 de ani, a descoperit o modalitate prin care uită de stresul cotidian. 

Tu îl mai recunoști? Cum arată acum Ionică din ”Liceenii”

Pandemia de coronavirus, restricțiile impuse de autorități, sălile de spectacole mai mult goale decât pline sunt doar câțiva factori care-l determină pe îndrăgitul Ionică din „Liceenii” să găsească o modalitate de recreere. Mihai Constantin, în vârstă de 57 de ani, a descoperit o modalitate prin care uită de stresul cotidian.

Se pare că, tenisul pare să fie una dintre principalele metode ale actorului de a se elibera de problemele de zi cu zi. În urmă cu câteva zile, paparazzii cancan.ro l-au surprins pe nepotul lui „Isoscel” în plină acțiune. Îmbrăcat corespunzător, într-o pereche de pantaloni lungi și o bluză de trening, actorul a dat totul pe teren.

Mihai Constantin este extrem de pasionat de acest sport și, ori de câte ori pășește pe suprafața terenului, are grijă să-și lase problemele și să se concentreze la maximum. Altfel nici n-are avea, probabil, șanse să câștige meci după meci. Rare sunt momentele în care actorul este perturbat de factorii externi și e distras de la racheta de tenis.

Potrivit surselor noastre, Mihai Constantin pășește aproape zilnic pe terenul de tenis. Se deplasează cu scuterul personal și „semnează condica” pe unul din terenurile de tenis din Parcul Herăstrău. Nu merge singur, ci însoțit de un amic alături de care joacă în mod constant.

Ionică din “Liceenii” ar fi moștenit-o pe „Isoscel”

Tamara Buciuceanu-Botez s-a stins din viață pe 15 octombrie 2019, la Spitalul Elias din Capitală, unde fusese internată pe fondul unor probleme cardiace. Timp de 65 de ani, Tamara Buciuceanu-Botez i-a încântat pe români cu rolurile sale în piese de teatru sau în filme. De asemenea, îndrăgita artistă a făcut o carieră impresionantă și în televiziune, memorabile fiind și cupletele sale din programele de Revelion.

“Am fost întrebată deseori ce aş spune tinerei generaţii de actori. Să urmărească oamenii care au ieşit la pensie, dar mai joacă, actori maturi de la care este imposibil să nu furi ceva bun. Să nu fii atât de pretenţios şi să vrei să joci numai roluri principale”, a declarat Tamara Buciuceanu în urmă cu mai mulți ani, potrivit radioresita.ro.

Având în vedere că regretata actriță nu a avut niciun copil, s-a speculat că averea ei ar putea ajunge la una dintre rudele sale apropiate. Iar printre aceștia se număra și nepotul ei, actorul Mihai Constantin, cel care a dat viață personajului Ionică în seria de filme “Liceenii”.

În vârstă de 57 de ani, actorul Mihai Constantin este fiul Iuliei Buciuceanu, una dintre cele mai mari cântărețe de operă din România. Ea a fost căsătorită cu marele actor George Constantin, pe urmele căruia a pășit și fiul lui care îi poartă numele.

Etichete: