Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Constantin are o nouă pasiune. Cum a fost surprins celebrul actorul din „Liceenii”

Mihai Constantin are o nouă pasiune. Cum a fost surprins celebrul actorul din „Liceenii”

GALERIE FOTO (9) Mihai Constantin are o nouă pasiune

Mihai Constantin are o nouă pasiune. Ajuns la 56 de ani, actorul pare că și-a descoperit o nouă pasiune de a scăpa de stres. Recent, Mihai Constantin a fost surprin pe terenul de tenis, jucând la intensitate maximă.

Mihai Constantin are o nouă pasiune. Cum a fost surprins celebrul actorul din „Liceenii”

Mihai Constantin are o nouă pasiune. Multe celebrități și-au descoperit noi pasiuni odată cu înaintarea în vârstă. Printre sportul preferat al artiștilor se numără tenisul. Mihai Constantin pare că a luat-o pe urmele lui Horațiu Mălăele. Acesta s-a echipat corespunzător și a mers la baza de tenis pentru a scăpa de stres. Nepotul regretatei actrițe Tamara Buciuceanu s-a îmbrăcat într-o pereche de pantaloni scurți și un tricou, o șapcă pe cap și cu o rachetă în mână, actorul a dat totul pe teren. Paparazzi Cancan.ro l-au surprins în timp ce juca tenis intens. Potrivit sursei de mai sus, Mihai Constantin merge zilnic pe terenul de tenis din Parcul Herăstrău. Mai mult, actorul merge însoțit de un amic alături de care joacă meci după meci.

Mihai a avut șansa de a juca alături de mătusa lui, Tamara Buciuceanu, în filmul de succes „Liceenii”. Ionică este fiul lui George Constantin și al mezzosopranei Iulia Buciuceanu, sora regretatei actrițe. Mihai a moștenit talentul părintelui său și a dovedit că merită să poarte numele Constantin. După rolul adolescentului pus mereu pe șotii, Mihai a primit roluri secundare în câteva producții,iar de atunci numele său a ținut de multe ori capul de afiș la Teatrul Bulandra.

Familia lui Mihai Constantin

Mihai Constantin este căsătorit cu Luminița Constantin, care i-a dăruit doi copii extraordinari. Mai mult, se pare că aceștia au preluat ștafeta tatălui lor. Matei este student la Universitatea Națională de Artă Teatrală și cinematografică Ion Luca Caragiale, din Capitală. Maria este elevă la Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza. „Eu eram absolut terorizat de faptul că vine tată să mă vadă. Mi se pare că cea mai mare emoție a unui copil care cânta sau face teatru este momentul în care părinții lui vin să îl vadă. Matei nu este foarte deschis, este mai introvertit și m-a invitat la câteva examene și am fost absolut fascinat pentru că am descoperit alt om pe care nu îl știam stând în casă cu el”, a spus actorul.

Matei a declarat într-un interviu că, inițial, și-a dorit un alt drum în viață, să devină sportiv. Ei bine, se pare că talentul actoricesc dobândit de la tatăl său nu l-a lăsat. „A fost o chestie destul de spontană faptul că eu am intrat în trupa de teatru a liceului. Am intrat în trupă și lucrurile au mers firesc după. M-am simțit foarte bine în anturajul de acolo, lângă oamenii de acolo, alături de coordonatorul de la trupă. Mi-a fost foarte frică la început. Eu am fost foarte timid.O definiție a teatrului meu este faptul că îmi place, îmi aduce satisfacție și cam atât. Era mai degrabă un gând ascuns. Inițial am vrut să fiu sportiv. Am crescut în teatru, dar nu am stat zi de zi”, a spus Matei Constantin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini