Redactia.ro
Home » Știri » Tu îl recunoști? De ani de zile melodia lui e pe buzele tuturor românilor

Tu îl recunoști? De ani de zile melodia lui e pe buzele tuturor românilor

Dacă nu ți-ai dat seama cine este în poză, ei bine este vorba despre Dan Helciug în tinerețe. Cântărețul a făcut furori cu piesa „Trăiască berea„, hitul trupei sale Spitalul de Urgență, care ulterior a devenit și „imnul” unui spot publicitar al unei cunoscute mărci românești de bere.

Dan Helciug are acum 47 de ani, dar și-a păstrat aceeași energie ca în tinerețe. Poza din tinerețe a făcut-o chiar el publică pe rețelele sociale. Se pare că această poză de colecție este din anul 1998.
1998…. cred…:) La chitara asta #Yamaha, cânt și acum (Samuraiul meu Albastru)«Suntem doar praf în vânt» #Amintiri„, a fost mesajul pe care Dan Helciug l-a scris în descriere fotografiei. Artistul a primit un val de aprecieri. Printre urmăritorii care au reacționat la poza acestuia s-a remarcat chiar Vica Blochina, fosta amantă a lui Piți, care i-a lăsat un comentariu în care se amuză la vederea fotografiei. Dan Helciug i-a răspuns Vicăi la comentariu spunându-i „cipăndeils:)„.

Dan Helciug a pus pauză carierei muzicale. Din lipsă de concerte și-a găsit un nou job

Cântărețul Dan Helciug a pus pe tușă cariera muzicală din cauza pandemiei. Artistul a fost nevoit să se reorienteze în carieră în toată această perioadă pentru a avea un venit. Dan Helciug susține că are și un plan de rezervă în cazul în care lucrurile nu se vor întoarce la normalitate curând.

Dan Helciug, în vârstă de 47 de ani, era unul dintre cei mai căutați artiști pentru concerte. Din nefericire pandemia i-a stopat pentru moment cariera muzicală. Dan Helciug s-a reorientat rapid în perioada ultimului an pentru a avea un venit din care să-și întrețină familia.

Cântărețul a povestit că în prezent dublează voci pentru desene animate și că acest lucru îl ajută să câștige banii de care are nevoie. Dan Helciug susține că pandemia ne-a nenorocit și că el este unul dintre artiștii care nu a aplicat pentru a primi îndemnizație de la Stat.

Dan Helciug așteaptă cu nerăbdare să fie ridicat toate restricțiile pentru a concerta.El a declarat că are deja câteva evenimente programate. În cazul în care situația nu se va îmbunătății el a precizat că se va retrage în mediul rural pentru a-și dezvolta o afacere, mai precis o fermă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: